• Camere Live link="camereLive"
 • Oferte adaptate noilor condiții de școală în Delta Dunării

  0 Shares

  Departe de aglomerație și în siguranță, chiar pe insula din inima Deltei Dunării, la Lebăda Luxury Resort and Spa, se promovează un tip de turism… inedit! Este vorba de un nou concept implementat de reprezentanții resortului: ”home schooling de cinci stele”. Adaptat la situația actuală, dar și la nevoile copiilor și ale părinților, resortul le pune la dispozițe trei săli speciale în care puștii pot învăța liniștiți. Cu acces gratuit la internet de cea mai bună calitate, orele școlarilor devin o adevărată plăcere. (P)

  Ofertă specială, pentru home schooling

  Până la sfârșitul lunii octombrie, reprezentanții resortului au pregătiti o ofertă specială, pentru acest nou tip de turism. 

  Această idee ne-a venit în urma cererilor din partea oaspeților noștri. Un procent de aproximativ 10% dintre aceștia s-au interesat de calitatea internetului din cadrul resortului, dar și dacă punem la dispoziție locații pentru ca cei mici să participa la orele online. Lebăda Luxury Resort and Spa se pliază pe cerințele clienților și ia în considerare fiecare feedback din partea acestora. Astfel, am decis să implementăm această idee inedită! În plus, le-am pregătit și o ofertă: pentru minim 5 nopți de cazare oferim un discount de 10% la cazare”, a declarat: Beniamin Crăciun, general manager Lebăda Luxury Resort and Spa.

  În pauze, copiii se pot relaxa la locul de joacă, la piscină, pot face sport în aer liber sau în sala de fitness și, bineînțeles, pot savura preparatele semnate de bucătari cu experiență internațională.

  Cât timp copiii învață, părinții se relaxează!

  În timp ce copiii învață în siguranță, părinții se pot relaxa în voie. Astfel, școala online nu devine o presiune. La SPA sau la piscină, program de Detox sau excursie, pescuit sau plimbare cu caiac-canoe, ofertele de relaxare sunt nelimitate! În plus, pentru luna octombrie, hotelierii au pregătit o nouă ofertă de toamnă: 5% discount din prețul de cazare, pentru minimum 3 nopți la Lebăda Luxury Resort and Spa.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.