• Camere Live link="camereLive"
 • Pregătiți echipamentele de iarnă! Se deschide Domeniul Schiabil Sinaia!

  0 Shares

  Anunțul a fost făcut de Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia care a ținut să precizeze că vor fi impuse și măsuri de protecție sanitară. “În urma discuțiilor cu cei de la Domeniul Schiabil și Serviciul Salvamont am decis să deschidem toate pârtiile din golul alpin la sfârșitul acestei săptămâni, vineri. Sperăm ca Gondola Carp, care este momentan inactivă din cauza unor defecțiuni tehnice să fie reparată până atunci. Dacă nu, vom porni oricum cu cele patru instalații: Gondola Sinaia, Telescaunul Soarelui, banda de la Cota 2000 și cea mai nouă instalație de pe munte: Teleschiul din Valea Soarelui care va fi inaungurat vineri”, a anunțat Vlad Oprea.

  Teleschiul din Valea Soarelui are  523 de metri lungime, o capacitate de transport de 800 de persoane pe oră, iar urcarea dureaza putin peste trei minute. Aici sunt și doua noi noi pârtii amenajate, deservite de acest teleschi, în plus față de traseele deja existente. Autoritățile din Sinaia anunță că vor exista și măsuri de prevenire impotriva răspândirii virusului SARS COV 2.

  “La fel ca în vară, vom limita accesul în gondolă la jumătate din capacitate. Telescaunul va funcționa normal, dar linia de așteptare la îmbarcare va fi diferit semnalizată, astfel încât să putem respecta toate normele de distanțare și siguranță. Iar masca rămâne și ea obligatorie atât pe peroane, la cozi, cât și în instalațile de transport”, a menționat Vlad Oprea.

  Aici ai informatii despre Domeniul Schiabil Sinaia, dar și imagini live ca să vezi starea pârtiilor.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit