• Camere Live link="camereLive"
 • Riviera, hotelul cu cele mai spectaculoase răsărituri

  Mamaia
  0 Shares

  Situat in centrul statiunii Mamaia, Hotel RIVIERA*** este cel mai inalt hotel de pe litoral, avand 14 etaje ridicate la numai 20 metri de plaja si o vedere panoramica deosebita asupra Marii Negre si a lacului Siutghiol. Hotelul a fost complet modernizat la interior tocmai pentru a oferi ultimele tehnici de confort, iar oaspetii care ii trec pragul experimenteaza un produs si servicii superioare standardului de trei stele.

  Panorama spre Marea Neagră

  Cu peste 520 locuri de cazare, hotelul dispune de 167 de camera double standard cu vedere laterala la mare, 56 de camera double VIP cu vedere frontal mare si dotari superioare, 14 camere Studio VIP (incluzand o canapea extensibila si dotari superioare), 2 apartamente situate la etajul 14 al hotelului cu vedere frontal la mare si 3 camere tip Family Suite. Toate camerele sunt dotate cu pat matrimonial.

  Camerle oferta gratuii Wi-Fi, TV prin cablu, sistem automat de climatizare si balcon dotat cu masuta si scaune. Baile propria au in dotare cabine montate de dus, uscator de par, articole de toaleta atent selectionate. Receptia hotelului functioneaza non-stop in timpul sezonului iar programul restaurantului-terasa este 07:00 – 10:00 Micul Dejun si 12:00 – 00:00 A la carte. Pentru confortul oaspetilor oferim camera de bagaje si asistenta in manipularea si depozitarea acestora.

  Restaurant Hotel Riviera

  Copiii sunt intotdeauna binevneiti la Riviera si vor fi fericiti in cele 2 locuri de joaca, unul in interior iar altul sub cerul liber, chiar langa terasa hotelului.

   Parintii se pot bucurea astfel de un pranz in familie sau de linistea unei seri perfecte la restaurantul hotelului – SAGO URBAN CUISINE.Fiind un hotel iubitor de animale de companie, permitem accesul la cazare patrupedelor de pana la 20 kg.

  Premii: Hotel Riviera a obtinut un punctaj de 8.6/10 din partea Booking.com fiind o destinatie preferata de turistii din intreaga lume.

  Hotel Riviera Mamaia

  Pentru mai multe detalii si oferte nu ezitati sa vizitati site-ul hotelului, hotelriviera.ro sau sa ne contactati la office@hotelriviera.ro cat si la numerele de telefon pentru rezervari: 0241/831019 si mobil 0744551332

  OFERTE HOTEL RIVIERA

  “1 IUNIE LA MARE” ( 28.05 – 06.06.2021)

  • Cazare intr-o camera dubla standard la 240 lei/noapte/camera – cu mic dejun inclus pentru doua persoane
  • Cazare intr-o camera dubla VIP la 290 lei/noapte/camera – cu mic dejun inclus pentru doua persoane.
  • ! Copiii cu varsta pana in 10 ani nu mai achita micul dejun
  • ! Oferta valabila pentru un sejur de minim 3 nopti si nu se cumuleaza cu alte oferte active.

  RUSALII 2021 LA MARE” ( 18.06 – 22.06)

  • Cazare intr-o camera dubla standard la 280 lei/camera/noapte – cu mic dejun inclus pentru 2 persoane.
  • ! Oferta valabila pentru un sejur de minim 3 nopti si nu se cumuleaza cu alte oferte active.

  SF. MARIE” ( 13.08 – 16.08)

  • La cel putin 3 nopti de cazare, se ofera un discount de 5% din tariful de cazare cu mic dejun.
  • ! Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte active.
  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.