• Camere Live link="camereLive"
 • A fost inaugurat Hotelul Nordis Mamaia, cel mai mare hotel de 5 stele din România  

  Hotelul Nordis Mamaia
  0 Shares

  Vești bune pentru adepții experiențelor de 5 stele și iubitorii vacanțelor pe litoral indiferent de anotimp: Nordis Group a inaugurat Hotelul Nordis Mamaia 5*****, cea mai mare investiție hotelieră din România din ultimii 30 de ani și cel mai mare hotel de leisure din Europa Centrală și de Est. Deschiderea hotelului a avut loc printr-un eveniment organizat de Revelion, marcând astfel intrarea în etapa de soft opening.

  Nordis Group dezvoltă ansamblul hotel & residence de 5 stele atât la mare, cât și la munte. În stațiunea Mamaia Nord, compania dezvoltă Nordis Mamaia, un resort ce include un hotel impresionant, dar și clădiri rezidențiale și facilități integrate, pentru confortul proprietarilor și turiștilor.

   

  Nordis Mamaia 5*****, cel mai mare hotel din lanțul hotelier de 5 stele din portofoliul Nordis Group, a fost inaugurat pe 30 decembrie 2023 și a fost sărbătorit printr-un eveniment de revelion. Nordis a oferit un sejur complet invitaților, printre care s-au numărat clienți și parteneri de business.

  Revelion Nordis Mamaia
  Revelion Nordis Mamaia

  Strategia Hotelului Nordis Mamaia are ca obiectiv îmbunătățirea turismului românesc de la malul mării și a percepției asupra serviciilor, cât și extinderea sezonului vacanțelor pe litoral, prin prisma facilităților disponibile tot timpul anului.

  Recepție Hotel Nordis Mamaia 5 stele - Mamaia Nord
  Recepție Hotel Nordis Mamaia 5 stele - Mamaia Nord

  Hotelul oferă facilități de leisure, precum și o serie de servicii hoteliere la standarde internaționale, ghidate de Corneliu Ghimbășanu, profesionist cu o experiență de 30 de ani în resort-uri ultra-luxury din toată lumea.

   

  Cu o capacitate de 712 unități de cazare, camere și apartamente cu 2 și 3 camere, cu vedere spre mare și lac, Hotelul Nordis Mamaia se remarcă prin design de excepție, soluții tehnologice inovatoare și un mix complet de facilități, printre care cel mai mare SPA de pe litoral, dispus pe 3200 mp. Capacitatea hotelului dublează practic oferta actuale de cazare la standard de 5 stele de pe litoral.

   

  Nordis Group intră în 2024 cu un obiectiv important, acela de a oferi experiențe memorabile turiștilor Hotelului Nordis Mamaia, pentru a dovedi faptul că România merită să fie pe lista țărilor cu oferte turistice extraordinare, la același nivel cu standardele internaționale.

   

  Hotelul Nordis Mamaia 5***** este un proiect cu o valoare de 100 de milioane de euro, o investiție considerabilă în turismul de lux din România, care va contribui la poziționarea țării ca destinație turistică de top în regiune. Nordis Mamaia este un resort de leisure de 5 stele, localizat ideal între mare și lac, favorizând efectele bluehealth – de îmbunătățire a sănătății și a stării de spirit, indiferent de sezon și este prevăzut cu facilități care acoperă o gamă extinsă de servicii de relaxare și divertisment.

   

  Începând cu luna ianuarie 2024,  se deschid rezervările pentru toți turiștii care vor dori să experimenteze stilul de viață Nordis și facilitățile din cadrul hotelului. Serviciile oferite sunt menite să ofere răsfățul suprem pentru a crea acel work – life balance atât de necesar și a îmbunătăți astfel calitatea vieții, promovând un lifestyle de 5 stele în mijlocul naturii albastre.

  Piscine Nordis Mamaia 5 stele
  Piscine Nordis Mamaia 5 stele

  La finalizarea întregului ansamblu, Nordis Mamaia hotel & residence va dispune de o gamă largă de facilități: 12 cafenele, baruri și restaurante cu o ofertă culinară variată, axată pe fine dining, 5 piscine, inclusiv pentru copii, cel mai mare SPA dintr-o rețea hotelieră din România, galerie comercială, cinema VIP, beauty salon, centru de fitness dotat cu echipamente de ultimă generație, club pentru copii și sală de gaming, centru de conferințe și evenimente, cazinou, sală polivalentă cu 1000 de locuri, ballroom, ponton pe lac. În cadrul resort-ului este prevăzută și o clinică de recuperare medicală, care va întregi pachetul de servicii wellness și va contribui la clasificarea ansamblului drept destinație de wellbeing.

  Nordis Mamaia Hotel 5 stele
  Nordis Mamaia Hotel 5 stele

  Facilitățile Hotelului Nordis Mamaia 5 stele

  Nordis Mamaia 5***** este o dezvoltare imobiliară de referință pentru litoralul românesc, ce ridică standardul vacanțelor și se poziționează ca destinație internațională:

   

  – Locație extraordinară: situat în nordul Stațiunii Mamaia Nord, pe partea cu marea, ansamblul este foarte aproape de plajă și la doar 2 minute de condus până la exclusivista zonă de cluburi din Mamaia Nord;

  – Servicii de 5 stele: room service, room cleaning, concierge, valet parking, servicii diverse pentru activități de leisure;

  – Mix unic de facilități disponibil în România, deschise 12 luni pe an.

   

  Cel mai mare SPA dintr-un hotel de leisure – Nordis SPA include 5 piscine care acoperă fiecare arie de interes în materie de relaxare și tonifiere cu ajutorul apei: Vitality Pool, Aqua tonic Pool, Salt Pool, Jacuzzi, dar și piscină pentru copii.

   

  Restaurant cu 200 de locuri – Cu un design modern, Restaurantul Hana este restaurantul principal al hotelului, locul în care turiștilor li se vor servi preparare rafinate la mic dejun, prânz și cină.

  Restaurant Nordis Mamaia 5 stele - Mamaia Nord
  Restaurant Nordis Mamaia 5 stele - Mamaia Nord

  Lounge – Poziționat la etajul superior al recepției, Baccarat Lounge este un cadru intim potrivit pentru relaxare, discuții de business sau networking.

   

  Cafenea – Un cadru elegant, cu spații amenajate pentru diverse activități: zonă de bar, zonă de sitting și library area, Allure Café va fi locul preferat al turiștilor hotelului Nordis Mamaia.

           

  Lobby impresionant – În amenajarea zonei de lobby și a spațiilor de așteptare și tranziție, piesele de decor au fost selecționate după criterii riguroase și poziționate strategic, definind astfel zonele: bibliotecă, cocktail bar, cafenea, și sitting area. 

   

  Vegetație luxuriantă – Stilul Nordis se remarcă prin calitate și eleganță, iar somptuozitatea clădirilor în combinație cu vegetația densă și diversificată, care își menține verdele tot anul, înfățișează cel mai vibrant loc din Mamaia Nord.

   

  Dezvoltat pe baza principiilor de design arhitectural organic, ce imită valurile mării, Nordis Mamaia se impune prin estetica arhitecturală unică și devine o referință pe litoralul românesc. Designul interior al camerelor respectă o lege fundamentală a designului, armonizarea între estetic, utilitate și calitate. Stilul quiet luxury abordat creează o stare de încântare și de relaxare, prin contrastarea elementelor elegante statement, cu texturi și nuanțe în tonuri armonioase, primitoare.

   

  Destinație turistică de 5 stele, cu opțiuni variate în materie de leisure, entertainment și business

  Nordis Mamaia reprezintă destinația perfectă pentru wellness travel, datorită poziționării strategice între Marea Neagră și Lacul Siutghiol. Pe lângă beneficiul de a petrece timp într-un cadru natural, cu efecte favorabile asupra sănătății și stării de bine, hotelul oferă turiștilor oportunitatea de a avea facilități de wellness chiar în resort. SPA-ul hotelului este o invitație la deconectare, relaxare și răsfăț, oferind o gamă variată de facilități precum piscine, proceduri de îngrijire, tratamente și masaje.


  O destinație perfectă pentru family travel, Hotelul Nordis Mamaia oferă o varietate de opțiuni pentru divertisment și relaxare în familie: distracție la piscine, mese în familie în restaurantele Nordis, momente pline de voie bună și noi prietenii la locul de joacă sau sesiuni de provocări în sala de gaming, seri de cinema în sala VIP, ședințe de relaxare la SPA, sesiuni de shopping în galeria comercială și plimbări relaxante în curtea interioară amenajată. Diminețile pot începe târziu pe balconul cu vedere către mare și lac, iar ziua poate continua cu plimbări relaxante pe plaja privată sau pe pontonul Lacului Siutghiol. Sub conceptul Nordis Wonderland, Hotelul Nordis Mamaia oferă facilități speciale pentru distracția copiilor, inclusiv o piscină dedicată, locuri de joacă, sală de gaming și evenimente organizate periodic. Ansamblul beneficiază de supraveghere, pază și protecție, ceea ce asigură un grad sporit de siguranță.


  Datorită avantajelor sale de geo-poziționare și a facilităților oferite, Hotelul Nordis Mamaia este o destinație potrivită inclusiv pentru business travel, privind organizarea de conferințe, evenimente corporate și teambuildinguri, prin prisma opțiunilor variate pentru activități de echipă și petrecerea unui timp de calitate.

  Nordis Mamaia reprezintă primul ansamblu hotel & residence de 5 stele localizat în Mamaia Nord – cea mai dorită zonă de pe litoral, în mijlocul naturii albastre, între mare și lac. Cu un mix complet de facilități și cu o strategie care vizează consolidarea turismului autohton și pătrunderea pe piețele internaționale, ansamblul deschide oportunitatea cumpărătorilor de a deveni proprietari, dar și investitori, fiind totodată deschis turiștilor în căutarea experiențelor de 5 stele, 12 luni pe an.


  Nordis Group, brand integrativ pentru 7 companii, împlinește 15 ani de activitate în 2023, an de referință pentru companie, ce marchează deschiderea primului hotel din lanțul hotel & residence de 5 stele, pe care îl dezvoltă în cele mai populare stațiuni din România.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.