• Camere Live link="camereLive"
  • DORNA, primul ALL INCLUSIVE de 3 stele din stațiunea Mamaia

    litoral
    0 Shares

    Situat în nordul stațiunii Mamaia, în zona verde, la 100 m de apa mării, Complexul Dorna are o pozitie privilegiată cu vedere spre lacul Siutghiol si spre Marea Neagră.Întreg complexul este dispus în jurul unei exotice grădini interioare.În imediata vecinatate a hotelului se află terenuri de minigolf si tenis si un spatios loc de joacă pentru copii.

    Complexul Dorna din Mamaia este un spatiu dedicat privilegiilor. Satisfactia clientilor nostri este in centrul atentiei intregului personal al hotelului.  Confortul oferit la standarde internationale este rezultatul modernizarilor realizate in anii 2002, 2006, 2010, precum si in 2013.Hotelul Dorna este primul hotel de trei stele din statiunea Mamaia cu experienta in ALL INCLUSIVE. Situat in nordul statiunii Mamaia, in zona verde, la 100 m de apa marii, Complexul Dorna are o pozitie privilegiata, cu vedere spre lacul Siutghiol si spre Marea Neagra. Complexul detine o frumoasa gradina interioara si loc de joaca pentru copii. Orasul Constanta, cu atractiile sale printre care se numara Parcul Arheologic, Piata Ovidiu si Farul Genovez se afla la 10 km sud de Complexul Dorna.

    Ce inseamna ALL INCLUSIVE?

    Complexul Dorna din Mamaia va ofera o vacanta relaxanta, de neuitat, cu soare, plaja, sport, piscina in aer liber si multa voie buna, alegerea perfecta fiind pachetul „ALL INCLUSIVE”. Complexul Dorna are o experienta indelungata in oferirea pachetelor ALL INCLUSIVE. Intregul nostru personal a reusit an de an sa imbunatateasca aceste servicii pentru ca toti oaspetii sa beneficieze de  confort maxim. Iata cateva motive pentru care dvs. sa alegeti pachetul ALL INCLUSIVE la Hotel Dorna:

     

    • O varietate bogata de preparate delicioase compun cele trei mese principale ale zilei;
    • Poti alege si savura, dupa pofta inimii, mai multe feluri de aperitive, salate, mancaruri savuroase, deserturi de tot felul, fructe proaspete si inghetata pe saturate, toate fiind incluse in acest pachet;
    • Pe tot parcursul zilei, barmani iscusiti va vor rasfata cu cocktailuri apetisante, bauturi racoritoare de tot felul, cafea si diferite tipuri de ceai. Bauturile alcoolice servite sunt cele autohtone;
    • La plaja uiti de griji! Pe toata perioada vacantei, doua sezlonguri si umbrela sunt asigurate prin pachetul ALL INCLUSIVE.

    Complexul Dorna este alegerea perfecta pentru familii, avand pregatite activitati de agrement pentru toate varstele.

    Doriti sa jucati tenis de masa, sa va relaxati la o partida de biliard, sau vi se par mai atractive partidele de darts, rummy sau table? Ce spuneti de cursuri de dans sau de zumba? Programe de cinema, karoke pentru copii si adulti, spectacole de muzica live, show de dans, piese de teatru si stand-up comedy?       Toate acestea sunt disponibile gratuit pentru oaspetii nostri!

    Copiii vostri vor fi rasfatatii nostri!

    Animatori simpatici ii vor distra zilnic pe cei mici cu jocuri interactive, karaoke, spectacole de magie, dance party, face painting, baloane modelate, filme si tot felul de ghidusii.

    Serile tematice in care distractia si preparatele culinare servite va vor purta pe meleaguri straine sunt garantia serviciilor de calitate superioara oferite de Complexul Dorna si a dorintei noastre ca oaspetii sa aiba o vacanta minunata!

    CAZARE

    Structura de cazare este formata din 147 camere, cu urmatoarea structura:

    5 apartamente si 142 camere duble.

    Ziua hoteliera incepe la ora 18:00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in)

    Ziua hoteliera se termina la ora 11:00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out)

    Camerele duble family (comunicante) pot fi vandute si in regim de camera dubla standard.

    Spatii de cazare existente:

    Camera dubla matrimonial (18 mp din care baia are 3.5 mp si este dotata cu cabina de dus si uscator de par)

    Structura cazare: 2 adulti si un copil cu varsta pana la 6.99 ani fara asigurarea patului suplimentar. In limita disponibilitatii oferim patut bebe.

    Camera dubla matrimoniala cu canapea extensibila (18 mp din care baia are 3.5 mp si este dotata cu cabina de dus si uscator de par)

    Structura cazare: 2 adulti si 2 copii.

    Camera dubla twin (si un fotoliu extensibil) (18 mp din care baia are 3.5 mp si este dotata cu cabina de dus si uscator de par)

    Structura cazare: 2 adulti + 1 copil/adult.

    Camera matrimoniala si pat suprapus (18 mp din care baia are 3.5 mp si este dotata cu cabina de dus si uscator de par)

    Structura cazare: 2 adulti si 2 copii/2 adulti.

    Camere comunicante  sunt formate dintr-o camera dubla cu pat matrimonial si o camera dubla twin (cu fotoliu extensibil);

    Apartamente ( 43 mp): sunt compuse din living spatios, dormitor cu pat matrimonial si baie (3.5 mp si este dotata cu cabina de dus si uscator de par sau 5.8 mp si este dotata cu cada si uscator de par).

    Dotari camera:

    TV – LCD (televiziune prin cablu), telefon intern si international , internet wireless gratuit, frigobar, tamplarie PVC cu geam termopan si plasa pentru insecte, pardoseala tip gresie, aer conditionat (unitate individuala); toate camerele au balcon- inclusiv camerele de la parter, seif gratuit in dotarea tuturor camerelor, mobilier nou, baie cu cabina de dus si uscator de par.

    MASA

    Restaurantul „PETIT JARDIN” este format din salonul principal cu o capacitate de 220 de persoane din care 120 locuri in interior si 100 locuri pe terasa piscinei. Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata) incluzand si bufet de salate, fructe si deserturi la pranz si cina. Mentionam ca in fiecare zi meniurile vor fi diversificate astfel incat pe parcursul unui sejur turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de variat. De asemenea, hotelul ofera de 3 ori pe saptamana cine tematice (greceasca, italieneasca, orientala, romaneasca, tex-mex) cu divertisment adecvat.

    Meniuri speciale pentru copii

    Bauturile alcoolice/non-alcoolice se servesc la barul restaurantului in timpul meselor: bauturi alcoolice, vin alb/rosu, bere (draft), racoritoare/sucuri – acidulate si neacidulate (marci de prestigiu), cafea, ceai, apa plata, apa minerala.

    Vinul se serveste doar in timpul meselor la barul restaurantului.

    Bar Piscina – ALL INCLUSIVE: (09:00 – 23:00) – apa, cafea, ceai, racoritoare, bere (bauturi autohtone), bauturi alcoolice, cocktailuri. La barul PISCINA nu se serveste vin.

    HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE.

    Micul dejun este servit intre orele: 08:00 – 10:00

    Pranzul este servit intre orele: 13:00 – 15:00

    Cina este servita intre orele: 19:00 – 21:00.

    Turistii care au optat pentru serviciile „all inclusive” si „demipensiune+”au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in hotel.

    Produsele oferite in sistemul „all inclusive” si „demipensiune+” se vor consuma numai in incinta COMPLEXULUI HOTELIER, in timpul sejurului.

    In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, functie de numarul de turisti din hotel.

    In lunile iulie si august, pentru a evita aglomerarea restaurantului la inceputul meselor, receptia va sugera repartizarea pe serii a camerelor.

    PACHETE DE SERVICII TURISTICE

    Pachetul All Inclusive include:

    Cazare, mic dejun + pranz + cina, bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului si ulterior la free barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-23:00. Acces gratuit la toate locurile de joaca (interioare /exterioare), acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii), acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces  pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri  si  umbrela de plaja pentru o camera (doar pentru turistii care achizitioneaza pachetul all inclusive).

    Pachetul cu „Demipensiune+” include:

    Cazare, mic dejun, pranz sau cina ( PENTRU FELUL PRINCIPAL DE MASA, CLIENTUL VA OPTA IN MOMENTUL CAZARII , LA CHECK-IN), bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului, dar si la barul de la piscina in intervalul orar 09:00-23:00. Acces gratuit la toate locurile de joaca, acces la terenurile de sport, acces gratuit la piscinele complexului in limita disponibilitatii.

    Pachetele Cazare cu Mic dejun includ:

    Cazare, mic dejun, acces gratuit la locurile de joaca exterioare, acces la terenurile de sport, acces gratuit la piscinele complexului in functie de disponibilitate, acces gratuit la plaja fara sezlong si umbrela asigurate.

    Pachetul SENIORI „55+”

    Pentru a beneficia de oferta  SENIORI 55+, trebuie sa se inscrie in camera dubla minim un adult cu varsta peste 55 de ani.

    Pachetul include 6 nopti cazare cu pensiune completa (masa-tip bufet diversificat si bauturi doar in timpul meselor, la barul din restaurant – mic dejun, pranz si cina).

    Acces gratuit la terenurile de sport, acces gratuit la piscinele complexului in functie de disponibilitate, acces gratuit la plaja fara sezlong si umbrela asigurate.

    Pachetul „PRICHINDEL-all inclusive

    Aceasta oferta se adreseaza familiilor cu copii prescolari pentru care se asigura pat suplimentar sau patut de bebe. Early check-in – maxim ora 12:00

    Cazare, mic dejun + pranz + cina. Meniuri speciale pentru copii.

    Pentru adulti sunt incluse si bauturile in timpul meselor la barul restaurantului si ulterior la free barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-23:00.

    Acces gratuit la toate locurile de joaca (interioare /exterioare), acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii), acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces  pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri  si  umbrela de plaja pentru o camera.

    Pachetul „Litoralul pentru toti”-all inclusive

    Cazare, mic dejun + pranz + cina, bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului si ulterior la free barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-23:00. Acces gratuit la toate locurile de joaca (interioare /exterioare), acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii), acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces  pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri  si  umbrela de plaja pentru o camera.

    AGREMENT

    Complexul Dorna ofera gratuit urmatoarele:

    -mini terenuri de sport: baschet; badminton; volei; 2 mese de tenis; trambulina elastica; spatiu joaca prescolari; loc de joaca pentru copii;

    sala fitness; darts; biliard; remi si table (in limita disponibilitatii); jogging, fitness, aqua gym si zumba.

    ENTERTAINMENT

    Animatie pentru copii in intervalul 11:00 – 13:00 si 17:00 – 19:00.

    In acest program se desfasoara o serie de jocuri interactive, karaoke, spectacol de magie, dance party, face painting, baloane modelate, clowni.

     

    KARAOKE pentru copii si adulti

    Muzica live (instrumentala si vocala)

    Program specific in cursul cinelor tematice.

    Cursuri de dans.

    Show-uri de dans.

    Spectacole de teatru.

    Animatie

    Proiectii de filme

    FACILITATI COPII PENTRU TOT SEZONUL ESTIVAL

    In camera cu doi adulti:

    Copil intre  0 – 6.99 ani are gratuitate fara pat suplimentar, sau 40 % din pachetul unui adult cu pat suplimentar.

    Copil intre 7 – 11.99 ani  achita 40 % din  pachetul achizitionat de un adult  si se ofera pat suplimentar.

    Copil / adult peste 12 ani = copilul/adultul achita 70 % din pachetul achizitionat de un adult si se ofera pat suplimentar.

    ***La facilitatile, mai sus mentionate, fac exceptie ofertele speciale: „Seniori 55+; Prichindel – all inclusive si Litoralul pentru toti – all inclusive.

    Turistii care achizitioneaza pachetele all inclusive sau demipensiune+ – vor purta obligatoriu bratara specifica fiecarui pachet.

    Nu se accepta animale de companie.

    Servicii gratuite:

    -informatii turistice, cultural-sportive, agrement, orarii, adrese ;trezirea clientilor la ora solicitata ;internet wireless ;pastrarea obiectelor de valoare(seif in dotarea camerelor) ;comenzi taximetre; pastrarea bagajelor; acces sala fitness.

    Parcarea autovehiculelor clientilor hotelului este pusa la dispozitie in PARCAREA CU LOCURI LIMITATE – proprietatea PRIMARIEI CONSTANTA. Hotelul NU rezerva, NU asigura locuri de parcare si nici NU percepe taxa pentru parcare.

    Serviciile suplimentare contra cost:

    -servicii spălătorie; servicii postale; servicii fax; vînzări cosmetice,

    Funkytravel.ro
    Funkytravel.ro

    Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.