• Camere Live link="camereLive"
 • „Păstrează soarele în suflet încă puțin!”

  0 Shares

  În urmă cu scurt timp, organizatorii festivalului Neversea au publicat un mesaj adresat fanilor. Iată anunțul integral. 

  „În ultimii 5 ani, am construit împreună pe Insula Visurilor povestea Neversea. Ne-am adunat sute de mii de prieteni în jurul ei și tuturor ne este dor să ne revedem liberi și fericiți, pe plaja noastră preferată. Ne este dor să dansăm și să visăm împreună, cu tălpile goale în nisip, să ne bucurăm de apusuri și răsărituri alături de cei mai tari artiști și DJ-i ai lumii, într-un decor de poveste la malul Mării Negre. Cu mare tristețe, suntem nevoiți să acceptăm realitatea faptului că, deși există soluții de a organiza evenimentul în siguranță, nu ne putem întâlni la data stabilită, pentru că, din păcate, normele actuale nu ne permit acest lucru.”

  Nu pare România! Zici că este pe o plajă din America! Neversea Constanta Litoral Petrecere Festival Muzica Distractie Plaja Romania Europa
  Festivalul Neversea

  „Nu renunțăm la dorința de a realiza o nouă ediție, însă avem nevoie de garanția autorităților că normele vor fi schimbate, după cum au promis, măcar începând cu 1 August. Astfel, menținem o legătură permanentă cu autoritățile pentru a face tot ce este posibil înspre revederea noastră în acest an. La fel de nerăbdători și dornici să fim din nou împreună la cel mai iubit festival de la malul Mării Negre, sunt și sutele de artiști și DJ-i, cei peste 500 de furnizori și 9000 de colaboratori care lucrează pentru a face fiecare ediție mai bună decât cea precedentă. Îți mulțumim pentru înțelegere și susținere. Intrarea ta pe insula Visurilor rămâne automat valabilă pentru data reprogramată. Vom reveni ulterior cu informații actualizate atât despre noua dată, cât și despre bilete, abonamente și opțiunile de refund.”

  „Între timp, rămâi alături de noi să fii primul care află veștile despre festivalul tău preferat!

  Păstrează soarele în suflet încă puțin!”

  Până când se va stabili clar dacă vom avea Neversea în 2021, vă dau eu un pont. În scurt timp, cei care vor să guste din vibe-ul festivalului, bineînțeles în condiții de maximă siguranță sanitară, pot alege plaja Neversea. Lucrările par aproape de finalizare! Ne vedem pe plajă! 

  Neversea Beach

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.