• Camere Live link="camereLive"
 • Universul distracției în aer liber pe litoral

  0 Shares

  JT Water Sports aduce în exclusivitate pe litoralul românesc un Univers al distracției în aer liber pe suprafața Lacului Siutghiol din Mamaia. Tot ce trebuie să ai la tine este costumul de baie, voia bună și cheful de distracție la cele mai înalte cote! Spune adio restricțiilor și haide să dăm tonul activităților în aer liber care întrețin sănătatea și aduc o multitudine de beneficii.

  JT Water Sports

  Dacă îți dorești ca experiența ta în aer liber să fie memorabilă în cadrul JT Watersports ai parte de o selecție de servicii extra, care duc distracția la următorul nivel: curse dinamice cu ski jet-ul, tras pe apă cu banana boat sau colacul, poți să practici parasailing printr-un un zbor memorabil deasupra apei, să pedalezi pe lac cu hidrobicicleta cu tobogan, ori să te ridici la înălțime cu fly board-ul, orice îți stârnește spiritul de aventură și te face să te bucuri de o experiență autentică!

  JT Watersports

  La JT Watersports divertismentul și mișcarea fac împreună o echipă imbatabilă pentru ca tu să te bucuri de o activitate fizică sănătoasă și de un timp de calitate, în siguranță, în compania oamenilor dragi ție. Astfel, ne-am gândit că activitățile pe apă pot fi complimentate perfect de câteva momente de relaxare pe terasa restaurantului plutitor, în proximitatea activităților, suficient de aproape cât să poți imortaliza distracția și energia pe care o debordează toți cei care vor să se bucure de libertate.

  Stațiunea Mamaia
  Stațiunea Mamaia

  Distracția are acum un nume: Sky Nautic și Wakeboard la Cable Park Mamaia! Proiectul unic în România, sub umbrela brandului JT Watersports, îți oferă în exclusivitate posibilitatea de a practica sporturi inedite pe suprafața Lacului Siutghiol, care nu doar că îți vor ridica nivelul de adrenalină și vor aduce un tonus pozitiv, dar îți vor arăta cum să te bucuri, din nou, de o activitate sănătoasă și sigură în aer liber! Am creat toate condițiile pentru ca tu să regăsești bucuria sportului de apă și a activităților în aer liber, așa că te așteptăm cu nerăbdare să dăm împreună drumul distracției la Cable Park Mamaia!

  JT Watersports

  Pe parcursul întregului traseu, 10 rampe de competiție își așteaptă nerăbdătoare iubitorii de acrobații și zboruri deasupra apei, iar dacă încă nu ai avut prilejul de a trăi experiența pe care ți-o le oferă un salt de pe Kicker, Kicker L, Street Series Down Ledge, Hand Rail, Pipe Long, Ollie, Box Long, Ollie Barrier, Rail 2 Rail Rooftop – Left sau Kicker s te asigurăm că nu este timpul pierdut, aici este locul în care îți poți testa limitele și abilitățile acrobatice la cele mai înalte cote! Universul activităților în aer liber te așteaptă cu toate formele de distracție fără restricții în cadrul Water Park Mamaia by JT Water Sports!

  Water Park Mamaia by JT Water Sports

  Nimic nu se compară cu bucuria și frumusețea zilelor de vară, de aceea JT Watersports a adus în exclusivitate o modalitate inedită, 100% sigură și fără restricții de a petrece timpul liber prin proiectul Water Park Mamaia! O oază de fericire, socializare și sănătate, unde distracția și voia bună dau tonul dis de dimineață, iar persoanele de toate varstele  sunt așteptate să-și petreacă timpul de calitate în compania celor dragi, într-un mediu sigur, benefic și antrenant. Toate activitățile sportive sunt în aer liber, așa că ai parte de bucurie nelimitată indiferent de cum alegi să te distrezi. 

  Parcul gonflabil cu trasee amețitoare nu este singura activitate de care beneficiezi odată cu accesul în Water Park! 

  Ai incluse o multitudine de sporturi pe apă pe care le poți practica în cele mai sigure condiții: poate te încântă ideea unei plimbări cu caiacul pe Lacul Siutghiol, ori să măiestrești arta de a vâsli pe un standup padleboard, să te distrezi acompaniat de cineva drag ție într-o cursă cu hidrobicicleta, ori pur și simplu să vâslești către apus, într-o bărcuță cu vâsle, orice te face să ai chef de viață este disponibil acum pentru tine, în exclusivitate!

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.