• Camere Live link="camereLive"
 • Bucătari, ponturi gourmet și locuri fermecătoare recomandate de Misha

  0 Shares

  De Mihaela Gros, acum Stănescu, mă leagă o prietenie de-o viață. Jurnalist cu o vastă experiență, Mihaela a pornit o nouă “aventură”,  de această dată în mediul online. De astăzi, www.funkytravel.ro  va publica poveștile video realizate de Misha merge mai departe!.

  Mâncarea bună și compania potrivită! Sau ceea ce ne aduce pe noi împreună

  Misha merge mai departe – o călătorie prin frumosul Brașov, alături de brașoveni extraordinari! Bucătari, ponturi gourmet și locuri fermecătoare sunt  subiectele unei serii de producții video pe care Concept 4 You o aduce celor care vor să vadă și altă față a turismului în România. Prima serie o are drept gazdă pe Misha sau Mihaela Gros, actualmente Stănescu, o fostă jurnalistă de televiziune pasionată de content de calitate, mama a două fetițe superbe, ce are ca hobby-uri oamenii, muzica, și călătoriile. Misha merge mai departe este producția care vă face cunoștință cu oameni care reușesc lucruri miraculoase,  care schimbă în bine locurile în care traiesc. Curajoși care au un vis și nu se dau bătuți până nu îl transformă în  realitate.Pentru început, Misha va intra în bucătăriile unor femei execepționale, încercând să afle cum mâncarea devine educație, tradiție, artă și cultură. În primul episod descoperim Punctele gastronomice locale. Sau cum să faci să mănânci și organic și gustos și departe de lumea dezlănțuită când ajungi la munte. Nu cu bani foarte mulți și după rețete străvechi reinterpretate, dar suficient de românești încat să îți lase gura apă. Și cu oameni faini și primitori! Și să ajuti, dacă se poate o comunitate mică și plină de speranțe.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit