• Camere Live link="camereLive"
 • Fedde Le Grand, sâmbătă seara la Neversea Beach

  0 Shares

  Nisip alb, apus de soare roșiatic, o atmosferă chill, de vacanță, așa ar putea fi descris sezonul dedicat celor care iubesc vara și petrecerile.Cum vara se întâmplă deja, dorința noastră e aceea de a scăpa de rutină pentru a ne conecta cu prietenii cu care vrem să petrecem momente frumoase.

  Neversea Beach
  Neversea Beach

  Neversea Beach este acel ,,playground” pentru perioada vacanței. Organizatorii celui mai mare festival pe o plajă din Europa și-au propus să facă din această vară o călătorie unică în care să combine un party pe plajă cu acele activări care fac ca o zi la mare să fie un specială: de la relaxarea toatală cu sesiuni de yoga și masaj la beach office-uri, zona de food & lounge, de la sporturi acvatice la sportul rege, fotbalulul; EURO 2020 se vede mult mai bine pe plajă, la malul mării. Servicii premium, un staff prietenos, decoruri fantastice, toate sunt pregătite pentru ca zilele tale de vacanță sa fie perfecte.

  Neversea Beach

  Serile de joi sunt gazda concertelor live pe plajă toată vara și sunt destinate artiștilor români. Startul îl va da joi, 8 august, trupa Moonlight Breakfast, cu sound-ul unic, fresh și urban electro, beat, nu-jazz, soul și swing.

  Serile de weekend aduc pe Neversea Beach atmosfera de festival, cu set-uri de la invitații speciali care deschid sezonul de vară. Australianul Dub FX face show într-un live special alături de unul dintre cei mai creativi saxofoniști din lume, britanicul Mr. Woodnote. Cei doi lucrează împreună de ceva vreme având apariții la Glastonbury, Amsterdam Dance Event sau BoomTown.

  Dub FX face show într-un live special alături de unul dintre cei mai creativi saxofoniști din lume

  Julian Morris, un artist care mixeză la turntable-uri, va completa cu sound-ul Deep House & Lounge atmosfera relaxantă a serilor de vacanță.

  “Put your hands up for…”

  Frenezia de la Mainstage va fi adusă pe Neversea Beach sâmbătă, 10 iulie, de olandezul Fedde Le Grand, cel care în 2021 a marcat o urcare de șapte poziții in clasamentul DJ-ilor profesioniști, Top 100 DJ Mag, unde ocupă locul 23. Fedde e un artist care a ajuns pe scena celor mai mari evenimente ale lumii, de la Ultra la Coachella, Tomorrowland, EXIT sau Global Gathering.

  Fedde LeGrand

  Julian Morris, DJ Shiver și DJ Andi completează line-up-ul de sâmbătă seară. Duminică plaja va fi animată de muzica mixată de Julian Morris și DJ Marwan.

  NEVERSEA BEACH le transmite turiștilor și localnicilor că intrarea este liberă și permisă conform cu activitatea zilnică de la plajă, fără să existe vreo condiție suplimentară.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.