• Camere Live link="camereLive"
 • Hai să vezi meciurile în aer liber, pe un ecran de 24 de metri pătrați

  0 Shares

  Dacă tot ne bucurăm de libertate și avem posibilitatea de a petrece cât mai mult timp în aer liber, hai să-ți dau un pont când vine vorba despre meciurile Euro 2020 ( da știu că suntem în 2021, dar așa este titulatura oficială). Cum ar fi dacă ai urmări partidele pe un ecran lung de șase metri și lat de patru metri, iar scaunul incomod de la o terasă l-ai înlocui cu un puf de plajă ? Probabil că vei răspunde la fel ca mine: unde este amplasat acest loc și cum ajung acolo?

  Neversea Beach

  Dacă nu ți-ai dat seama din fotografia de mai sus….îți spun că este vorba despre Neversea Beach. Sunt puse la dispoziție 150 de locuri, iar consumația minimă obligatorie este de 30 de lei.

  Neversea Beach

  Și ca să nu mai cauți tu pe google, iată și programul partidelor. Marți, 06.07.2021, la ora 22.00 joacă Italia vs. Spania, iar miercuri, 07.07.2021, de la ora 22.00 este programat meciul dintre Anglia și Danemarca.

   

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.