• Camere Live link="camereLive"
 • Neversea Beach 2021, o plajă ca un festival

  Neversea Beach
  0 Shares

  Da, știu! Și mie îmi pare rău că nu avem anul acesta Neversea, dar asta nu înseamnă că nu vom simți gustul festivalului. Cred că ați văzut deja pe instragram și pe facebook  imagini cu plaja Neversea, dar asta nu înseamnă că ați și “gustat” briza cu arome de Mykonos creată chiar de designerii festivalului. Tocmai de aceea www.funkytravel.ro vă propune să descoperiți,  in cuvinte, conceptul unic creat pe plaja din Constanța, dar doar pentru a vă stârni curiozitatea și de a vă invita să trăiți experiența Neversea Beach 2021.

  NEVERSEA BEACH - senzația unei vieți fără griji, în conexiune cu natura

  Construcțiile ușoare pe care le veți descoperi pe plajă sunt fabricate, în mare parte, din materiale naturale provenite local. Tema marină și arhitectura îți dau senzația unei vieți fără griji în conexiune cu natura. Se poate spune că stilul Neversea se regăsește oriunde te-ai uita.  De fapt, cred că cel mai corect spus este așa: există un stil unic la fel de ușor ca vara însăși.

  Neversea Beach

  Toate accesoriile sunt fabricate din fibre naturale precum paie, răchită și iută.  Constructorii au apelat la tehnici de artizanat reinterpretate în forme moderne. Oriunde ai întoarce telefonul pe plaja Neversea vei găsi un loc instagramabil.

  Neversea
  Neversea

  Și cum tot am aflat detalii din interior, iată ce înseamnă în cifre locul care cred că va deveni atracția litoralului. Anul acesta, plaja pusă la dispoziție turiștilor și localnicilor este dublă față de cea de anul trecut. Sunt amenajate 700 de șezlonguri cu umbrele de stuf, iar la doi pași ai la dispoziție două baruri cu zone de lounge, perfecte atât pe timp de zi, dar și seara, plus o zonă VIP. Și dacă ești o persoană activă sau vrei să descoperi sporturile de apă, de anul acesta ai la dispoziție un SPOT dedicat pentru surf, stand up paddle, caiac și kyte.  Nu putea lipsi, bineînțeles, zona de food unde vei descoperi produse locale, dar și meniuri speciale pentru plajă și vară (The Italian Job – pizza, Toscana (mici, pui, vita, plita, sushi), Rozmarin (hummus, vita), The All American (burger). Bun și cum am ajuns la hrană, hai să vă zic și de cea spirituală. Oare ai încercam yoga la răsăritul soarelui chiar pe plajă? Dacă nu, atunci acum ai ocazia pentru că există zonă dedicată cu instructor autorizat. Ca să continui cu relaxarea, tot pe plajă ai o zonă dedicată pentru masaj. 

  Și dacă am atins până acum doar activitățile de zi, îți spun că Neversea Beach 2021 este locul în care poți petrece orice seară. Ai la dispoziție zonă de cinema în aer liber, iar în timpul campionatului EURO 2020 se trasmit meciurile.

  Distracție în siguranță la Neversea Beach 2021

  Creatorii Neversea Beach au pus la punct și o serie de evenimente pe plajă. Toate se vor desfășura în aer liber și vor respecta cu strictețe condițiile impuse de autorități. Funkytravel.ro va anunța toate evenimentele organizate la Neversea Beach 2021. 

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit