• Camere Live link="camereLive"
 • Pont de cazare în Delta Dunării! Unde mai găsești locuri libere chiar și pentru acest weekend

  0 Shares

  Delta Dunării este una dintre cele mai căutate destinații de vacanță mai ales în aceast an. Și chiar dacă vă este foarte greu să găsiți locuri libere pentru un sejur de câteva zile, iată că uneori șansa vă poate surâde. Din diverse motive, unele independete de hotelieri, altele cauzate de teama unei scurte ploi, mai multe pensiuni și hoteluri din Delta Dunării au oferte chiar și pentru acest weekend.

  Crișan, Sulina, Dunăvăț sau Sfântu Gheorghe sunt locuri în care beneficiezi de experiențe inedite și complexe

  Dar să încep să vă dezvălui din locurile în care încă mai puteți găsi locuri libere. Să începem cu cel mai luxos complex din Delta Dunării, respectiv Lebăda Luxury Resort & SPA. Iată cu ce încearcă managerul resortului să-i atragă pe turisti.

  Recunoscut ca singurul resort de 5 stele din Delta Dunării, Lebăda Luxury Resort & SPA este o oază magică de relaxare, care oferă un echilibru perfect între lux, natură și stil de viață. Combinând priveliștea insulară impresionantă cu designul ultramodern, resortul dispune de 180 de camere, apartamente și bungalow-uri. De asemenea, beneficiezi de servicii și facilități de lux, cazare, piscina și SPA  în inima Biosferei Deltei Dunării. Aici ai un link spre ofertele de la resort –> REZERVARE

  Să mergem mai departe și să ajungem la gura Dunării. Aproape de natură, în plină Delta Dunării, pensiunea Perla vă așteaptă pe faleza orașului Sulina și va oferă servicii de cazare și restaurant în condiții de trei stele. Pentru cei care vor să se bucure de soarele Mării Negre, o plajă virgină și ușor accesibilă îi așteaptă la 15 minute de pensiunea Perla. Dacă vrei să dai o fugă la Sulina ai aici un link de  REZERVARE.

  Egreta Hidroturism

  În cazul în care te atrage Uzlina, locuri libere am găsit la  Egreta Hidroturism aflată într-o zonă retrasă din inima Deltei Dunării. Integrată perfect în natură, la 20 de minute de mers cu barca de cel mai apropiat sat, Murighiol, proprietatea oferă condițiile ideale pentru relaxare și recreere, un teren de tenis cu instalaţie de nocturnă, un restaurant şi servicii de calitate si confort în camere spatioase și elegante cu mobilier nou, cu balcon sau terasă. Dacă petreceti o vacanță, sau cel puțin un weekend în Delta Dunării la Egreta Hidroturism, nu ratați o plimbare cu barca cu motor pe canalele și lacurile din zonă. Ai aici un link pentru REZERVARE  

  Delta Dunării

  Am găsit camere libere și la hoteluri la care puteți ajunge direct cu mașina. De exemplu, la Dunăvațu de Jos, la Pensiunea Sharaiman, care are și piscină sezonieră în aer liber, dar și la Tulcea, la hotel Delta.

  “Delta Dunării rămâne la fel de misterioasă și atrăgătoare indiferent de prognoza meteo. În ciuda avertizărilor de nori și ploaie, vrem să asigurăm turiștii că în Deltă sunt primiți cu Soare și cer senin. Zonele turistice deltaice dovedesc aceeași ospitalitate, recunoscută, iar  borșul pescăresc este pregătit să încununeze orice masă tradițională. Locații precum Crișan, Sulina, Dunavăț sau Sfântu Gheorghe  oferă o experiență inedită, complexă, ce va întrece orice așteptări( plimbări pe canale cu caiac-canoe, hidrobiciclete, pescuit sau baie în mare pe o plajă sălbatică)”, susține Cătălin Țibuleac, președintele AMDTDD.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit