• Camere Live link="camereLive"
 • Fantasia la Neversea Beach: Quintino urcă sâmbătă seara pe scena de la malul mării

  0 Shares

  Sezonul dedicat celor care iubesc vara și petrecerile continuă și la acest final de săptămână pe plaja Neversea, locul perfect pentru vacanță și nopți de party ca la festival.  Organizatorii celui mai mare festival pe o plajă din Europa și-au propus să facă din această vară o experiență unică în care să combine un beach party cu activări care fac ca o zi la mare să fie un specială: de la relaxarea totală, cu sesiuni de yoga și masaj la beach office-uri, zona de food & lounge, de la sporturi acvatice, dar și cu noi concepte de party și live-uri speciale. După seria de petreceri marca Dreamscape, un concept care a oferit un mix de sound-uri multiculturale, la acest final de săptămână ești invitat să descoperi conceptul Fantasia.

  Neversea Beach
  Neversea Beach

  Ultimul weekend din luna iulie pe Neversea Beach combină atmosfera de festival cu o apariție live act și DJ set-uri de la invitații speciali ai acestui final de săptămână: vineri, 30 iulie, de la ora 20:00, începe seria de petreceri Fantasia cu unul dintre cei mai versatili DJ din România, Vali Bărbulescu. Timp de două ore cu un live set la început de weekend alături de gașca de prieteni, este startul perfect pentru atmosfera relaxantă a serilor de vacanță.De la ora 22:00 urccă pe  scenă Pascal Junior, unul dintre cei mai talentați producători naționali din muzica electronică de azi. Timp de două ore  sound-ul house, disco, și deep techno vor anima atmosfera în seria de petreceri Fantasia. Recent și-a lansat cel mai nou EP, “In My Mind”, la care a lucrat, pe linia de voce, cu Bastien.

  Ne plac mult petrecerile care încep devreme și se termină târziu, așa că de la miezul nopții, seria Fantasia continuă cu un set live de două ore cu Andrei Șaguna.  Imaginează-ți că deschidem porțile festivalului Neversea… cu un weekend de petreceri la malul mării alături de prieteni.

  Seria de petreceri Fantasia continuă sâmbătă, de la ora 21:30 cu un live memorabil

  Sâmbătă, 31 iulie, de la ora 18:00, atmosfera de festival începe cu un DJ Set Deep House alături de Andrei Șaguna, iar de la 19:30 crește BPM-ul cu producțiile semnate Paul Damixie, artist nominalizat în cadrul Romanian Music Award la categoria Best DJ, câștigător la categoria Best Remix în cadrul International Dance Music Awards, cu versiunea pentru “Hello” (Adele), acesta fiind cel mai ascultat remix din 2015 în S.U.A.  Seria de petreceri Fantasia continuă sâmbătă, de la ora 21:30 cu un live memorabil, în care Quintino încinge atmosfera pe scena Neversea Beach. DJ-ul olandez a debutat în clasamentul oficial dedicat DJ-ilor profesioniști, Top 100 DJ Mag, în 2014 când a ocupat locul 84. În 2020 ajunge pe locul 33, în ultimii ani reușind să treacă de la statutul de support act la cel de headliner, ajungând la cele mai mari festivaluri din lume. Quintino este considerat DJ-ul care a adus sound-ul big room în mainstage, producțiile proprii sau versiunile remix lansate cu Spinnin’Records având un număr uriaș de ascultări/vizualizări pe platformele de streaming.

  Poate nu vedem răsăritul împreună anul acesta, dar continuăm distracția pe plaja Neversea @ Fantasia cu Andrei Șaguna. De la ora 23:00 până la ora 2:00 dimineața.