• Camere Live link="camereLive"
 • Se spune că e greu să găsești un mix bun, dar noi l-am găsit, la Neversea Beach!

  0 Shares

  Un nou weekend din august care vine cu o invitație din partea organizatorilor celui mai mare festival pe o plajă din Europa, Neversea. Un alt final de săptămână pe care să-l petreci cu cea mai nebună gașcă de prieteni, într-o atmosferă de vacanță și de party, pe plaja Neversea între decoruri pefecte pentru un Insta Story, cu servicii premium și un staff prietenos.

  Joi, 5 august de la ora 21:00, petrecem cu un nou concept live, “Culese din Cartier” format dintr-un line-up super cool: BASSKA, Argatu, Cred Că Sunt Extraterestru și Moș Martin. BASSKA e acea trupă care vine cu mix-ul perfect: reggae, hip-hop și drum&bass. Dacă i-ai prins la un festival, știi că seara de joi va veni cu trip-ul perfect. 

  Neversea Beach

  Argatu’, un tip care combină muzica cu influențe tradiționale cu hip-hop și elemente din muzica electronică, vine și completează line up-ul serii de joi, în cadrul conceptului “Culese din Cartier”. Dacă ai nevoie de ceva mai mellow, cu un vibe pe chill, e clar că trebuie să fii la Neversea Beach. Seara de joi aduce pe scenă trupa Cred Că Sunt Extraterestru.

  Neversea Beach

  Seria de petreceri marca Dreamscape, un concept care promite un mix de sound-uri multiculturale, continuă vineri, 6 august, cu un DJ care are rezidențe în Los Angeles, Las Vegas și în Asia, DJ Zo. O experiență audio de trei ore, pe plajă, începând cu ora 18:00.Un live set la început de weekend, la apus, alături de gașca de prieteni, este startul perfect. Ne plac petrecerile care încep devreme și se termină tare târziu, așa că de la ora 21:00 seria Dreamscape continuă cu sound-ul underground, într-un set live de 4 ore cu YokoO.  Cu producțiile sale, australianul a atras atenția celor mai mari nume din underground, Kollektiv Turmstrasse, Matthew Dekay, Lee Burridge sau MANDY. În 2021 explorează groove-uri din zona deep, minimal și hypnotic house. De la ora 23:00 conceptul Dreamscape continuă cu sound-ul underground, într-un set live de 3 ore cu Marwan. Sâmbătă, 7 august, plaja Neversea dă startul petrecerii de la ora 18:00 cu DJ Zo,  iar de la ora 21:00 urmează un Showcase Hoomidaas Records cu Armen Miran & Hraach. Timp de două ore plaja Neversea va suna a sound ambiental, deep și dub techno.Marwan animă o seară perfectă de weekend cu o combinație de sound underground până la ora 02:00.

  Iată evenimentele programate pentru luna august la Neversea Beach

  Descoperă o vară altfel anul acesta, pe plaja unde visurile se împlinesc! Experiența ta de la mare e completată de cele mai tari beat-uri și de versurile care îți răsună din suflet. Hai pe #NeverseaBeach și serile tale de vacanță vor fi completate de evenimentele organizate pe plajă. Ca să știi din timp cum să-ți faci programul, iată câteva dintre numele deja confirmate. 

  12 – 14 August 

  Neversea Beach

  20-21 August

  27-28 August

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.