• Camere Live link="camereLive"
 • Cum miroase vacanța de vară? A briză sărată, a alge și a nisip umezit de valuri?

  Neversea
  0 Shares

  În amintirile altora oare miroase a mic dejun luat în fugă pe faleză? Sau poate miroase chiar a parfum; un parfum delicat al cuiva pe care l-ai ținut de mână prima dată când ai plecat fără părinți la mare. Am întrebat mai mulți prieteni cum miroase vacanța, iar răspunsurile pe care le-am primit, aproape niciodată n-au fost prea simple. Mirosurile erau simple; amintirile pe care le purtau cu ele, însă, erau stratificate atât de frumos și atât de complex, încât ne-au făcut să ne ambiționăm să inventăm un parfum ale plajei care să prelungească vacanța oricât de mult. Când vorbim despre parfum, ne-am obișnuit să descriem, de fapt, o coregrafie olfactivă complicată. Ne luăm îndemnul și căutăm soluția unei ecuații dificile compuse din destinație, momentul zilei, ingredientele parfumului, ținuta, atmosfera locului în care mergem și încă vreo 20 de lucruri care ne aglomerează mintea, când de fapt, tot ce vrem să decidem este “cum vreau să miros azi?”. Și deși ne vine mai greu să admitem, mai toți am vrea să mirosim a libertate, a vacanță, a lipsă de griji și armonie. De dragul acestei potriviri între cum suntem și cum ne prezentăm, inclusiv olfactiv, am născocit în colaborare cu Createur 5 D’Emotions, Lily of the Sea, parfumul NEVERSEA Beach. Am cerut extrem de multe de la acest parfum. Am vrut să poată face parte din atmosfera plajei în mod discret dar nu neobservabil. Am vrut să fie întrucâtva schimbător, să îl poți explora în mai multe valuri, să simți distinct notele dar să te poți bucura și de amestecul aromelor. Apoi am vrut să poată fi folosit pe piele și să evolueze o dată cu tine pe parcursul zilei.

  Neversea Beach
  Neversea Beach

  “Aceasta este povestea unui amestec improbabil de busuioc, lavandă, sare de mare și lăcrămioare, “montat” pe două baze diferite în două produse diferite, un spray de corp și un ulei aromat. Ales corect, parfumul poate fi ambasadorul perfect, iar eu am vrut să decodez întocmai micuța zvâcnire a libertății din vacanță, dându-i miros de busuioc, aura relaxată a zilelor leneșe de vară cristalizată în aroma florală a lavandei și lăcrămioarelor, făcând toate aceste arome să graviteze în jurul acelui je-ne-sais-quoi sărat, imposibil de găsit altundeva decât la mare. Și când Lily of the Sea a fost gata de lansare, am parfumat aerul plajei. La propriu.”, Alexandra Paven, creatoarea parfumului Lily of the Sea

  .

  Neversea Beach

  Astfel, plaja noastră miroase floral, sărat, neașteptat, liber. Neversea Beach miroase a vacanță. Iar tu poți lua cu tine o bucățică din vacanța noastră, pentru că Lily of the Sea, atât în formula răcoroasă a unui spray de corp cât și în formula mai catifelată a uleiului de corp, se găsește în Concept Store-ul nostru și te așteaptă cuminte să evadezi din oraș. 

  Sea you there, dreamer!

  Neversea Beach
  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.

  Fii FUNKY💃🏼! Abonează-te la Newsletter

  Fii primul care află cele mai apreciate ponturi de cazare , cele mai vânate coduri de reducere pentru vacanțe și cele mai noi informații verificate despre turism. 

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!