• Camere Live link="camereLive"
 • Am fost în city break la Praga și m-am întors fericită

  0 Shares

  Am fost patru nopți în city break la Praga și a fost fix ingredientul de care aveam nevoie pentru a mă detașa de vibe-ul verii din Constanța. Nu prea scriu eu despre locurile prin care hălădui, eventual doar dacă mă roagă prietenul Adi pentru funkytravel.rodar de data asta experiența a fost prea mișto ca să nu fie împărtășită.

  City Break în Praga cumpărat compulsiv în retreat

  Cam toate vacanțele mele sunt făcute pe haiduceală, nu îmi place să se ocupe agențiile de programul meu (de fapt, nu îmi place să se ocupe nimeni de programul meu). Așa că în iunie, când eram în retreat, am găsit o ofertă de zbor low cost spre Praga, am întrebat o prietenă dacă are chef de o ieșire și aia a fost. Fără să o gândim prea mult, că sigur apărea panica numită Covid și ne răzgândeam. 

  Praga

  Dacă o arzi boem prin Constanța și nu ai fost la Praga și în împrejurimi, îți sugerez să o faci, să îți redefinești boemia 🙂 Ca orice stare mai înaltă, este greu de descris în cuvinte… Dar nu înseamnă sigur ce a ajuns la noi. Este mai degrabă o cultură bazată pe zâmbete, respect față de oameni, grijă la detalii, servicii impecabile, curățenie impecabilă. O zonă în care boemul se definește ca ridicare a vibrației semenilor prin propriul zen, dacă vrei. 

  Senzația că ești într-o poveste și că intri în rolul unui personaj este cea care predomină de când te dai jos din metrou. Partea faină tare este că îți decizi tu rolul. Noi am hotărât să fim vrăjitoare, căci stăteam lângă o catedrală gotică genială care mă ducea cu gândul la Angelina Jolie în Maleficent 🙂 

  Plus că asta suntem și acasă, deci ne-a fost cumva la îndemână :))

  Praga
  Praga

  Praga, o poveste delicioasă

  Pot să îți spun despre obiectivele turistice din Praga, dar o să le găsești pe peste tot pe net. Plus că dacă faci ca noi, le vei termina în două zile, după care dimensiunea orașului devine frustrantă rău. Așa că ne-am concentrat foarte mult și pe partea culinară. 

  Ți-am mai povestit aici că am o relație de dragoste cu mâncarea 🙂  

  Nu o să îți vorbesc despre mâncarea locală, că habar n-am cum e! Cehii au ca bază carnea, iar noi, două vegetariene, intram degeaba în localuri specifice. În schimb, am început să explorăm restaurantele de nișă (asiatice, indiene, vegetariene) și am fost suuuper încântate de ce am găsit acolo. Aceeași atenție la detalii, respect față de clienți, rețete respectate ca la manual, absolut superb. Iar dulciurile… orgasm culinar  ❤

  Descoperă mai departe experiența culinară cu un simplu click pe fotografia de mai jos