• Camere Live link="camereLive"
 • Sâmbătă, spectacol pe mare cu cei mai buni practicanți de kitesurfing din România

  0 Shares

  Îmbrăcați-vă gros dacă vreți să fiți martorii unui spectacol de zile mari, organizat de WEGO Adventures. Sâmbătă, 09 octombrie 2021, pe plaja Zoom la spotul de kite WEGO sunt așteptați unii dintre cei mai buni practicanți de kitesurfing din România. Ora estimată este 12.00 pentru că totul depinde de prognoza de vânt.

  Potrivit organizatorilor, WEGO BIG AIR CONTEST are ca scop încurajarea extinderii comunității de kitesurfing în România, precum și încurajarea practicantilor actuali de a progresa și de a-și depăși limitele,  executând trick-uri la înălțimi considerabile! Concursul se va desfașura în etape, iar pe apă vor intra serii de câte 3-4 participanți. Timp de 10 minute se vor întrece în sărituri cât mai înalte și în trick-uri cât mai complexe.

  Andrei Damian

  Jurizarea va fi realizată de practicanți cu experiență, iar ca invitat special in cadrul procesului de jurizare, WEGO l-a invitat pe Baptiste Bourdoulous, pro-rider Duotone Grecia. Acesta va susține și un demo, iar spectatorii vor putea vedea ce înseamnă kitesurfingul profesionist și experiența unui practicant titrat care realizează rotații în aer la peste 20 de metri.

  Concursul va fi susținut în condiții destul de dure: un vânt care va veni în rafale de 25-30 de noduri și se vor realiza sărituri în valuri de peste 3-4m, Marea Neagra fiind foarte agitată în această perioadă. Prin urmare, ne așteptăm să avem parte de un spectacol pe măsură, mai bine spus extrem, care ne va deschide ochii către ceea ce înseamnă acest sport în condiții dure și ne va arăta la ce nivel au ajuns practicanții de kitesurfing  din România.

  WEGO BIG AIR CONTEST va fi transmis live pe paginile de facebook Funkytravelro, Wegokite, ZooMBeach, Visitmamaia și  Visitconstanta

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.