• Camere Live link="camereLive"
  • Poiana Viselor, o variantă perfectă pentru o escapadă cu copii

    0 Shares

    Toamna este un adevărat pictor, iar tablourile ei colorate ne lasă fără cuvinte uneori.  Am tot căutat un loc de vis de unde să admirăm peisaje care îmbină cărămiziul, roșul, portocaliul și galbenul toamnei. Și am găsit acest loc la Poiana Viselor din… Poiana Mărului. Deasupra localității, mai exact.

    Drumul de la asfalt până la pensiune trece printr-o pădure atât de colorată încât am tot zis entuziasmați “wow”.

    Drumul spre Poiana Viselor

    Atenție însă, traseul este destul de anevoios și este nevoie de o mașină mai înaltă. Gazdele vă pot duce însă până la pensiune cu mașini 4X4, dacă solicitați lucrul acesta.

    Drumul prin pădure

    Pensiunea, aflată la 1.100 m, este una liniștită și caldă, iar pentru niște bucureșteni fără căldură în apartament acesta este un imens plus.  Încă un mare plus este locul de joacă și terasa alăturată, de unde poți supraveghea joaca celor mici. Dacă vrei și un pic de relaxare pentru tine, poți alege să faci saună sau să stai în jacuzzi.

    Este un loc în care să îți încarci bateriile și să respiri pur și simplu.

    Poți face plimbări prin pădurea minunată sau pe deal, iar cei mici pot vedea văcuțe, găini, cai și oi. Puteți organiza și adevărate vânători de comori: cine găsește o floare galbenă, o frunză roșie sau un copac portocaliu. Dacă vrei liniște și culori de toamnă “Poiana Viselor” este o variantă perfectă pentru o escapadă cu copiii. Acest peisaj îl vedeam de la fereastra camerei nostre.

    Vedere din cameră

    Apasă AICI ca să descoperi și ce alte activități mai poți face în zonă, dar și cât a costat această experiență.

    Avatar
    Parentropolis

    Parentropolis este o platformă prin care 3 mame, Laura Ion, Andreea Georgescu și Oana Hagiescu, și-au propus să ofere părinților informații structurate și la îndemână. Informații validate de specialiști, precum psihologi, doctori, terapeuți sau specialiști acreditați în parenting. Aici găsiți și idei de joacă, recomandări de cărți și locuri de mers împreună cu familia. Te așteptăm pe https://parentropolis.com/