• Camere Live link="camereLive"
 • Iată cele mai bune oferte de Black Friday pentru vacanța la mare din 2022

  Tarife speciale pe litoral
  0 Shares

  Românii își pot achiziționa sejurul la mare, în stațiunile autohtone, pentru vara 2022 cu reduceri de până la 59%, anunță turoperatorul Litoralulromanesc.ro, lider pe segmentul vacanțelor la Marea Neagră, care subliniază că acestea sunt cele mai mari discounturi din an, pentru că la pachetele deja reduse de Early Booking se calculează și reducerile acordate cu ocazia campaniei de Black Friday. Astfel, în perioada 11-14 noiembrie, românii pot alege din mii de pachete turistice la hotelurile din portofoliul Litoralulromanesc.ro.  Tarifele pornesc de la 25 de lei de persoană pentru o noapte de cazare, preț valabil pentru un hotel de două stele din Eforie Nord. Totuși, potrivit datelor Litoralulromanesc.ro, de Black Friday, primele oferte care se epuizează sunt cele în hoteluri de 4 și 5 stele, românii fiind interesați mai ales de pachetele cu servicii all inclusive, în cazul cărora și valoarea discount-ului oferit este substanțială.

  250 lei pentru cinci nopți de cazare într-un hotel de două stele din Eforie Nord, pachet pentru două persoane

  Tarifele pornesc de la 25 de lei de persoană pentru o noapte de cazare, preț valabil pentru un hotel de două stele din Eforie Nord. Totuși, potrivit datelor Litoralulromanesc.ro, de Black Friday, primele oferte care se epuizează sunt cele în hoteluri de 4 și 5 stele, românii fiind interesați mai ales de pachetele cu servicii all inclusive, în cazul cărora și valoarea discount-ului oferit este substanțială. “În ultimii ani, a devenit o obișnuiță pentru mulți români ca în coșul de cumpărături de Black Friday să adauge și o vacanță. Există un interes ridicat pentru reducerile care se acordă cu acest prilej, de aceea ne așteptăm ca vânzările de vacanțe pentru vara viitoare să fie direct proporționale”, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

  Ionut Nedea_Foto
  Ionut Nedea

  Cel mai ieftin pachet care poate fi achiziționat prin oferta Black Friday costă 250 lei pentru cinci nopți de cazare într-un hotel de două stele din Eforie Nord, pachet pentru două persoane. La un hotel de trei stele, tot din Eforie Nord, turiștii pot rezerva o cameră cu 349 de lei/sejur de 5 nopți, doar cazare. Cinci nopți de cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din Mamaia costă 931 de lei pentru două persoane. Turiștii care vor să stea la cinci stele în sezonul estival 2022 și să rezerve un pachet cu demipensiune la un hotel din Mamaia Nord vor plăti în campania de Black Friday 2.925 lei/cameră/sejur 5 nopți. 

  Cine este clientul vacanțelor de Black Friday

  Românii care cumpără sejururi de Black Friday sunt, în general, persoane care își fac planurile de vacanță din timp, mai ales din categoria familiilor cu copii, și care sunt atente la ofertele turistice și vizează hotelurile cu servicii foarte bune și pachete complexe. În egală măsură, sunt turiști care au deja pregătit un buget de vacanță în condițiile în care sejurul rezervat de Black Friday trebuie achitat integral până cel târziu marți, 16 noiembrie. O altă condiție a programului este faptul că sumele achitate sunt nerambursabile. 

  piscina hotel

  Pentru că vorbim despre perioada cu cele mai mari discounturi din an, îi sfătuim pe turiști să nu rateze acest moment. Mai mult, având în vedere experiența ultimelor două veri, petrecute în pandemie, și în care am constatat că destinația litoralul românesc a fost una sigură, nu credem că există motive de îngrijorare privind modul în care se vor derula vacanțele la Marea Neagră vara viitoare. De aceea, ne așteptăm ca litoralul românesc să rămână una dintre destinațiile favorite și în 2022, pentru sentimentul de siguranță și proximitatea pe care le oferă”, adaugă Ionuț Nedea. 

  Reprezentantul companiei îi sfătuiește pe turiști să adauge în pachetul turistic și asigurarea storno cu acoperire Covid-19, prin care își pot recupera sumele plătite în cazul în care nu mai pot pleca în vacanță dintr-un motiv sau altul, inclusiv din cauza pandemiei de coronavirus.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.