• Camere Live link="camereLive"
 • Black Friday, litoral 2024!  28 de lei pe noapte la un hotel din Saturn. Vezi ofertele!

  Black Friday
  0 Shares

  Românii își pot rezerva sejururi pentru sezonul estival 2024 pe litoralul autohton cu reduceri de până la 70% în cadrul campaniei de Black Friday, care se va derula în perioada 9 – 12 noiembrie, interval în care sunt disponibile oferte speciale la peste 150 de unități de cazare din stațiunile de la Marea Neagră, anunță Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe acest segment turistic.

  Discountul maxim acordat – de 70% – este valabil, în limita disponibilității, la un hotel de trei stele din stațiunea Neptun, pentru sejururi efectuate în perioada 15-20 iunie 2024. Iată ce condiții sunt în hotelul care oferă această reducere.

  28 de lei/noapte la un hotel din Saturn

  Să mergem mai departe cu ofertele. Cel mai mic preț l-am găsit la un hotel din stațiunea Saturn. Este de fapt un pachet ce poate fi achiziționat în weekendul prelungit de Black Friday și  costă 280 de lei pentru un cuplu.  Include cinci nopți de cazare la un hotel de două stele din stațiunea Saturn, ceea ce înseamnă că o noapte de cazare pentru o singură persoană costă 28 de lei. Iată condițiile de cazare.

  Black Friday pentru all inclusive și hoteluri de 3, 4 și 5 stele

  În general, românii care cumpără sejururi de Black Friday îşi fac planurile de vacanţă din timp și sunt atenți la ofertele turistice pentru care au deja pregătit un buget de vacanţă. De asemenea, sunt persoane care se orientează după hoteluri cu servicii bune și foarte bune şi pachete complexe.  „În ceea ce ne privește, conceptul Black Friday este sinonim cu cele mai mari reduceri din an la vacanțe, iar pentru ediția actuală am pregătit oferte și discounturi fără precedent. Astfel, reducerile acordate sunt de până la 70% din prețul standard al unui pachet turistic și tocmai de aceea îi încurajăm pe români să profite de ofertele special create pentru această campanie și să-și rezerve sejurul pentru vara viitoare. Este cea mai bună strategie pentru a face economii la buget și, în același timp, pentru a-și securiza vacanța pentru vara viitoare”, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro

  Ionut Nedea
  Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro

  Turiștii care caută oferte la hoteluri din sudul litoralului, vor găsi pachete cu prețuri ce pornesc de la 56 de lei/camera/noapte la un hotel de 2 stele din Saturn, de la 70 lei/camera/noapte la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord, de la 97 lei/camera/noapte cu mic dejun la un hotel de 3 stele din stațiunea Neptun și de la 182 lei/camera/noapte la un hotel de 4 stele din stațiunea Venus. În nordul litoralului, la un hotel de 3 stele din Mamaia, un sejur de 5 nopți pentru un cuplu costă de la 607 lei, în vreme ce la un hotel de 4 stele prețul este de la 922 lei. Aplicați filtrele și găsiți ofertele AICI. 

  „Din experiența anilor trecuți, putem spune că cele mai ieftine vacanțe nu sunt neapărat și cele mai căutate, ceea ce pare un paradox la prima vedere, dar, în realitate, mulți dintre cei care fac o achiziție de Black Friday au deja în vedere un buget și sunt mai degrabă atenți la ce include pachetul rezervat – servicii, facilități, tipul de masă, tipul de cameră, apropierea de plajă – decât la prețul în sine, cu atât mai mult cu cât pe lista hotelurilor care au oferte de Black Friday se află unități foarte bine cotate, populare în rândul turiștilor noștri, pentru care avem reduceri semnificative”, adaugă Ionuț Nedea.

  Pentru cei interesați de pachete all inclusive, prețurile pornesc de la 2.250 lei/camera/sejur 5 nopți cu all inclusive la un hotel de 3 stele în Eforie Nord, de la 2458 lei/camera/sejur 5 nopți cu all inclusive la un hotel de 4 stele în Olimp și de la 2675 lei/camera/sejur 5 nopți cu all inclusive la un hotel de 4 stele în Mamaia Nord.

   

  Românii care rezervă un sejur de Black Weekend trebuie să aibă în vedere că sumele achitate sunt nerambursabile. Pachetul rezervat este garantat până la efectuarea plății, termenul limită fiind luni, 13 noiembrie (ora 17:00). Turoperatorul recomandă și adăugarea în pachet a unei asigurări de tip storno.

  Oferte valabile doar pe 10.11.2023 la cel mai dotat SPA de pe litoral

  Și dacă tot am deschis cutia cu oferte, iată ce am găsit și pentru cei care vor să se relaxeze la IAKI SPA.

  • 6 luni GRATUITE la achizitionarea abonamentelor All Inclusive pe 6 luni
  • 50% discount la toate serviciile de epilare definitiva
  • 25% discount la achizitionarea pachetelor cu terapii (minim 10)
  • 30% discount la achizitionarea oricarei terapii Hammam
  • 30% discount la toate produsele cosmetice

  Poti beneficia de ofertă apăsând pe fotografie.

  Ofertele ce includ și terapii pot fi achiziționate și sub forma de certificate surpriză, iar acestea sunt valabile 6 luni.

  Echipa www.funkytravel.ro vă urează spor la shopping de Black Friday. 

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit