• Camere Live link="camereLive"
 • De Black Friday, iată cele mai mari reduceri pentru Litoral 2021

  0 Shares

  În intervalul 12-15 noiembrie 2020, românii pot alege din sute de pachete turistice la hotelurile din portofoliul Litoralulromanesc.ro. Startul Black Friday se dă joi, 12 noiembrie, ora 17:00. Discountul acordat de turoperator se adaugă reducerilor care există deja în această perioadă prin programul Înscrieri Timpurii 2021.

  Ponturi pentru vacanțe reduse

  Cel mai ieftin pachet care poate fi achiziționat prin oferta Black Friday costă 239 lei pentru cinci nopți de cazare într-un hotel de două stele din Eforie Nord. Tariful este pentru două persoane, iar link-ul îl aveți AICI

  Iar dacă vreți la un hotel de cinci stele, iată doar una dintre ofertele celor de la litoralulromanesc.ro : Sejur Hotel 5* Mamaia Nord – 355 euro/sejur 5 nopti/demipensiune – Hotel Phoenicia Royal 5*  Mamaia Nord- link-ul de rezervare îl aveți AICI

  Vă las și două link-uri cu prețuri speciale pentru hoteluri de patru și trei stele.

  – Sejur Hotel 4*- 850 lei/sejur 5 nopti/mic dejun – Hotel Amiral 4* Mamaia  – REZEVARE

  – Sejur Hotel 3*- 369 lei/sejur 5 nopti/cazare – Hotel Apollo 3*** Eforie Nord  REZERVARE

  Trebuie menționat că ofertele sunt valabile în limita disponibilității.

  Reduceri chiar și de 60% pentru vara 2021

  Litoralulromanesc.ro dă startul celor mai mari reduceri din an la vacanțele la Marea Neagră: de Black Friday, pachetele turistice pentru vara 2021 pot fi achiziționate cu discounturi de până la 60%. Persoanele care rezervă un sejur în perioada de Black Weekend trebuie să achite pachetul selectat până cel târziu luni, 16 noiembrie. Discountul acordat de turoperator se adaugă reducerilor care există deja în această perioadă prin programul Înscrieri Timpurii 2021. Persoanele care rezervă un sejur în perioada de Black Weekend trebuie să achite pachetul selectat până cel târziu luni, 16 noiembrie. O altă condiție a programului este faptul că sumele achitate sunt nerambursabile. Totuși, românii care nu vor să riște să-și piardă banii în cazul în care nu mai pot pleca în vacanță dintr-un motiv sau altul, inclusiv din cauza pandemiei de coronavirus, au posibilitatea de a include în pachet asigurarea de tip storno prin intermediul căreia poate fi recuperată integral contravaloarea sejurului achitat. Ofertele de Black Friday de pe www.litoralulromanesc.ro sunt în aproximativ 120 de hoteluri din portofoliul turoperatorului român.

  Acesta este un articol promovat de litoralulromanesc.ro

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.