• Camere Live link="camereLive"
 • #mândruțecălătoare, tinerele care promovează locurile minunate din România

  0 Shares

  Mulți dintre noi urmărim conturi de instagram sau de facebook ale unor călători de meserie fie că sunt români sau străini. Mie mi-au atras atenția două tinere care au reușit, in doar câteva luni, să construiască o adevărată comunitate. Cristina Roxana Ciobanu, o moldoveancă de 23 de ani (așa se descrie chiar ea) și  Adela Larisa Ciocănaru, o olteancă de 22 de ani, cutreieră cele mai spectaculoase locuri din România și le promovează în cadrul contului de instagram mândruțecălătoare. Dar acum, pe contul lor nu veți găsi doar fotografii realizate de cele două fete, ci și imagini trimise de alte tinere românce. Și uite așa, proiectul fetelor a devenit un adevărat ambasador al României.

  Cine sunt de fapt tinerele ascunse sub contul #mândruțecălătoare

  Ciobanu Cristina- Roxana (moldoveancă) – Am 23 ani, locuiesc in Iași, lucrez ca și consultant în informatică la LexNavigator -soft legislativ, dar urmez și un master în Managementul Proiectelor. Îmi place mult să călătoresc, în special cu cortul în spate, o placere descoperită cu câțiva ani în urmă. Vreau să mă bucur de fiecare zi, cu ce îmi oferă și să dansez atunci când am ocazia. 🙂 

  Ciocănaru Adela-Larisa (olteancă)- Am 22 de ani, locuiesc în București, lucrez ca și consultant financiar, dar în același timp  urmez și un  master tot în Managementul Proiectelor. Ca hobby-uri, cititul mă relaxează- este doza de liniște,  călătoritul și nu în ultimul rând dansurile populare.

  Datorită acestui proiect am descoperit locuri frumoase din țara noastră despre care nici nu știam ca există️

  Cum meseria își spune cuvântul, la bază sunt jurnalist Pro Tv, le-am luat la întrebări pe Cristina și Larisa tocmai pentru a afla de ce au creat acest proiect.

  Cum a pornit proiectul Mândruțe Călătoare și care este scopul acestuia ?

  “Mândruțe Călătoare” este un proiect de suflet care a pornit din dorința de a promova locurile pe care le vizităm noi, și a continuat prin a scoate la suprafața toate “explorările” țării noastre. Datorită acestui proiect am descoperit locuri frumoase din țara noastră despre care nici nu știam ca există️

  De ce ați ales numele de Mândruțe Călătoare ?

  După ce ne-am gândit la acest proiect, am vrut ca numele să nu fie unul simplu, ci să așeze un zâmbet pe fața celor care ne văd profilul. Credem ca acest nume îmbină frumos tradiționalul și călătoria!

  Câte mândruțe sunt în comunitatea voastră ?

  Momentan, suntem 2 “mândruțe” in comunitate, cele care am început proiectul, dar ne gândim să ne mărim echipa pentru a păstra dinamismul profilului în continuare. Nu ne dorim ca din cauza job-ului și masterului să rămânem in urma cu ideile de călătorii, dar și cu premii ocazionale!

  Cum poți deveni membru al comunității Mândruțe Călătoare ?

  Pentru a deveni membru al comunității noastre nu avem criterii de selecție complicate! Dacă cineva își dorește să ni se alăture, îl/o primim cu mare drag in grupul nostru!  Noi ne bucurăm nespus că primim zilnic capturi minunate de la persoane care ne vizitează profilul, care doresc să le împărtășim experiențele!

  Sunt promovate doar zone din țară sau este încurajată participarea și cu fotografii din străinătate ?

  Noi prin postările noastre dorim să le arătam celor ce ne vizitează profilul cât de multe locuri merită vizitate în țara noastră, despre care poate nu știau sau doar au auzit vag! Credeți-ne că odată cu acest proiect ne-am făcut o listă lungă de locuri ce trebuie văzute cât de curând! Dar prioritate au meleagurile noastre!

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit