• Camere Live link="camereLive"
 • Supriză pentru fanii filmului Home Alone! Casa lui Kevin se închiriază de sărbători

  0 Shares

  Nu cred că trebuie să mai spun nimic despre clasicul film “Home Alone”! Trilogia “uitatului acasă” Kevin a devenit parte din tradițiile românilor de Crăciun. Anunțul făcut de platforma Airbnb privind posibilitatea închirierii casei în care au fost filmate scenele originale a declanșat o adevărată isterie în toată lumea. 

  Home Alone se poate închiria pentru o singură noapte, iar cel care administrează locuința este Buzz

  Locuința familiei McCallister va fi disponibilă, asemenea scenariului din film, doar în perioada în care părinții vor pleca de acasă. Casa originală din filmul din 1990 Home Alone va fi disponibilă doar în luna decembrie. 

  Casa în care s-a filmat Home Alone

  Rezervările vor fi deschise pe 7 Decembrie, iar prima noapte de cazare disponibilă este 12 Decembrie 2021. Conform unui comunicat al platformei airbnb.com, vor putea fi găzduiți maximum patru clienti, iar prețul unei nopți de cazare va începe de la 25 de dolari de persoană. Adresa locuinței, despre care se știe doar că este în Chicago, va fi dezvăluită complet abia la finalizarea rezervării. 

  Interiorul casei lui Kevin

  O noapte de cazare ca o scenă adevărată din Home Alone

  Prezentarea locuinței este făcută chiar de Buzz McCallister, fratele lui Kevin din film. „Poate că nu vă amintiți de mine ca fiind deosebit de prietenos, dar am crescut și aș fi bucuros să împart casa familiei mele în acest sezon de sărbători. Încearcă doar să nu-mi lași tarantula, Axl, să se piardă și de data asta.”

  Turiștii vor putea instala capcane pentru hoți

  În timpul șederii lor, Airbnb spune că oaspeții vor primi o casă complet decorată, șansa de a instala capcane, o tarantulă din viața reală, o vizionare a celui mai recent film al francizei Home Sweet Home Alone, pizza, precum și o lumânare. Cina va fi, bineânțeles, cu macaroane la microunde și brânză. Iar ca tabloul să fie complet, nu va lipsi vestitul aftershave care-l făcea pe Kevin să urle cât îl țineau plămânii. 

  „În timp ce familia McCallister este plecată în călătoria anuală (toți, cu excepția tarantulei de companie), patru oaspeți vor avea ocazia să retrăiască scenele lor preferate din clasicul sărbătorilor și să-și lase copiii de opt ani în interior să alerge liberi”, mai spune comunicatul celor de la airbnb.com  Dacă tot se permite instalarea unor capcane pentru celebrii hoți, aici vei avea o dezamăgire- aceștia nu vin la pachet cu casa. 

  Platforma de închirier susține că oaspeții vor trebui să respecte regulile locale privind COVID și sunt responsabili pentru călătoria către și dinspre Chicago. Ei au adăugat că vor oferi oaspeților 1.000 USD în credit de călătorie Airbnb dacă vor anula șederea din cauza coronavirusului. Cei care doresc să rezerve sejurul o pot face începând cu 7 decembrie.

  Dacă vrei să închiriezi casa lui Kevin ai link-ul AICI. 

   

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit