• Camere Live link="camereLive"
 • Pont pentru o experiență unică de Crăciun și Revelion

  0 Shares

  În cazul în care aveți mai multe zile libere de Crăciun și Revelion și nu vreți să stați ore în șir pe DN1 spre stațiunile din Valea Prahovei, vă las aici un pont pentru o experiență cu adevărat unică. Vei folosi autoturismul doar ca să ajungi la Tulcea unde te vei îmbarca pe o navă de croazieră care te va purta atât în partea românească a Deltei Dunării, dar și în Ucraina.

  Bucate tradiționale, degustări de vinuri și o baie rusească

  Primul pachet, cel de Crăciun, este valabil pentru perioada 24-27 decembrie 2021. Îmbarcarea se face de la Tulcea, la bordul navei MS Diana. Eu am fost deja într-o croazieră cu nava și am descris AICI plusurile și minusurile unei excursii pe apă în Deltă.

  Ofertă Crăciun

  În prețul afișat vei avea un loc confortabil într-o cabină dublă, toate mesele incluse, chiar și cele festive, băuturile alcoolice și răcoritoare, degustări de vinuri și bucate alese. Lăsând la o parte mâncarea și băutura, cred că cele mai spectaculoase momente se vor petrece la vecinii ucraineni. După un tur ghidat în orașul Izmail și o excursie la Cetatea Albă, te vei întâlni cu Did Moroz și frumoasa lui nepoată. Vei scăpa de frigul instalat cu ajutorul unei băi tradiționale rusești.

  Ofertă Revelion

  Iar în pachetul de Revelion, programat pentru perioada 30 decembrie 2021 – 03 ianuarie 2022, lucrurile se schimbă puțin. Noaptea dintre ani o vei petrece la un hotel de patru stele în centrul orașului Odessa. Odată ajuns aici vei putea vizita celebra Operă Odessa, a doua ca mărime și prestigiu după Scala din Milano.

  Apasă pe poză dacă vrei să faci turul virtual al Operei din Odessa.

  Opera din Odessa

  În cazul în care te-am convins, îți las AICI toate detaliile pentru rezervare.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit