• Camere Live link="camereLive"
 • Stațiunile din sudul litoralului au tur virtual inclusiv în hoteluri și restaurante

  0 Shares

  Organizația de Management al Destinației Turistice Mangalia, alături de Primăria Municipiului Mangalia, a anunțat, printr-un comunicat de presă, că a lansat la Târgul de Turism al României de la Romexpo,ediția 2022, cea mai inovativă platformă online a litoralului românesc. www.visitmangalia.ro este un tur virtual al tuturor stațiunilor care aparțin de Primăria Mangalia și sunt membre ale OMD Mangalia (Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia).

  www.visitmangalia.ro

  Descoperă în orice moment unde îți vei petrece vacanța

  Potrivit reprezentanților OMD Mangalia, platforma turistică www.visitmangalia.ro este legătura virtuală pentru turiștii care vor să descopere stațiunile din sudul litoralului, hotelurile, punctele de atracție, zonele de interes public, iar totul se face de pe desktop,laptop,tabletă și telefon. Turul virtual te invită și în camerele hotelurilor pentru ca turiștii să fie corect informați atunci când își fac rezervarea pentru vacanță. La fel cum poți să descoperi parcurile tematice, zonele de plajă, restaurantele de renume! Totul este acum la dispoziția turiștilor printr-un singur click! Vederea de ansamblu asupra tuturor stațiunilor din sudul litoralului este o oportunitate atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru posibilii investitori.

  Portalul www.visitmangalia.ro este într-o continuă dezvoltare așa cum este și sudul litoralului românesc.

  OMD Mangalia este prima Organizație de Management al Destinației Turistice din România , înființata legal prin hotărâre definitiva de instanța, printr-un parteneriatul public privat stabilit pe principiul onestitații și bunei credințe între cei doi parteneri : mediul de afaceri privat (Organizatia Patronală Mangalia-agenții economici  investitorii angajatori interesați în dezvoltarea infrastructurii turistice existente pe termen mediu și lung) și  Consiliul Local al Primăriei Mangalia,având același interes de implementare de strategii, proiecte de dezvoltare și promovare pe termen mediu și lung a infrastructurii existente în destinație, cu rol principal în dezvoltarea stațiunilor de pe Litoralul Sudic Românesc (Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia).

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.