• Camere Live link="camereLive"
  • 40 de hoteluri de pe litoral au pachete turistice pentru Paște

    Plaja Mamaia
    0 Shares

    Pregătirile pentru deschiderea sezonului estival pe litoral sunt pe ultima sută de metri, iar autoritățile și organizațiile reprezentative de pe litoral încearcă să pună la punct ultimele detalii. Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa  președintele Organizației Patronale Mamaia-Constanța, Nicolae Bucovală, directorul executiv al OPMC, Anca Nedea-Pavel, dar și viceprimarul municipiului Mangalia, Dragoș Angelescu și președintele Organizației de Management al Destinației Turistice Mangalia, Dumitru Filip au luat la pas nordul și sudul litoralului.

    Nicolae Bucovală,, Silviu Coșa, Anca Nedea
    Nicolae Bucovală,, Silviu Coșa, Anca Nedea

    Traseul a pornit din stațiunea Mamaia, unde  echipa a constatat că stadiul pregătirilor pentru deschiderea sezonului estival este avansat. Mulți hotelieri au făcut investiții și au amenajat unitățile de cazare, pentru a-i primi pe turiștii care vor sosi în curând. De asemenea, copacii au fost toaletați, iar plajele sunt curățate și îi așteaptă pe primii vizitatori care vor ajunge în această primăvară la mare.

    Peste 40 de unități de cazare de pe întreg litoralul românesc au pregătit pachete turistice pentru Paște, iar 100 pentru 1 Mai

    Pentru sărbătorile de Paște, peste 40 de unități de cazare de pe întreg litoralul românesc au pregătit pachete turistice, iar de 1 Mai, aproximativ 100 de hoteluri vor fi deschise în stațiunile românești de la Marea Neagră, iar din 1 iunie, 90% din unitățile de cazare vor fi gata să îi primească pe turiștii nerăbdători să petreacă o vacanță la mare.

    Nicolae Bucovală
    Nicolae Bucovală, președintele Organizației Patronale Mamaia-Constanța

    ”În urma vizitei pe care a făcut-o reprezentantul Guvernului în teritoriu, Silviu Coșa, din Mamaia până în Mangalia, pot spune că lucrurile se prezintă extrem de bine pe zona hotelieră, cel puțin în Mamaia, Eforie și în multe dintre stațiunile din sudul litoralului. Cei care au făcut investiții în fiecare an, la această oră au vânzări între 50-70% pentru întreg sezonul estival. Ceilalți, care nu au fost preocupați de acest aspect, sunt mai puțin căutați de vizitatori. Este firesc acest lucru, pentru că turistul român s-a trezit, este mai pretențios și are cerințe mult mai ridicate pe zona de servicii”, a declarat președintele Organizației Patronale Mamaia-Constanța, Nicolae Bucovală.

    Vizita a continuat în stațiunea Eforie, la Complexul turistic balnear Steaua de Mare, un resort în care s-au investit milioane de euro, astfel că a crescut foarte mult calitatea serviciilor, de la un an la altul. Faleza din Eforie, a cărei reabilitare a fost finalizată după patru ani lucrări. La Mangalia, viceprimarul Dragoș Angelescu și președintele Organizației de Management al Destinației Turistice Mangalia, Dumitru Filip au menționat investițiile realizate cu peste 60 de milioane de euro, în stațiunile Saturn și Neptun.

    www.visitmangalia.ro

    Organizația Patronală Mamaia-Constanța apreciază că sezonul estival 2022 va fi unul bun, atât datorită reintroducerii voucherelor de vacanță, cât și a investițiilor făcute de agenții economici din destinația turistică Mamaia-Constanța și a interesului acestora pentru creșterea calității serviciilor oferite vizitatorilor și localnicilor.

    Funkytravel.ro
    Funkytravel.ro

    Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.