• Camere Live link="camereLive"
 • 1 Mai pe litoral! Reduceri de 30% la cazare și petreceri pe Alezzi Yacht

  Alezzi Yacht
  0 Shares

  Sunt sigur că atunci când mergeți în vacanță, în străinătate vânați diverse oferte care vă asigură cazare și experiențe la pachet, profitând astfel de reduceri de preț. Am făcut o radiografie a cazărilor și evenimentelor de pe litoral, în perioada de Paște și 1 Mai, iar mai jos vei descoperi unele dintre cele mai avantajoase pachete complete: cazare și distracție.

  Mai puțin de două sute de euro pentru un pachet de două zile de Paște

  900 de lei este un pachet complet pentru două persoane, oferit de hotelul Oxford din Mamaia pentru perioada de Paște. Hotelul de patru stele îți asigură două nopți de cazare, micul dejun și prânzul festiv inclus. Și acum, dacă tot vorbeam de pachet cazare și distracție, cei de la Oxford au un parteneriat cu ZooM Beach așa că ești invitat și la evenimentul supriză “Ne vedem pe Tomis”, organizat pe 24 Aprilie 2022. Ai acces la ofertă fie dacă apeși pe fotografie sau dacă dai un click AICI

  Hotel Oxford
  Hotel Oxford

  1 Mai cu reduceri de 30% pentru cazare și petreceri pe Alezzi Yacht

  Conceptul de cazare și experiență pe Alezzi Yacht cred că va fi extrem de căutat în acest sezon estival. În primul rând, beneficiezi de reduceri de preț, așa cum am scris, chiar și de 30%, dar bifezi și una dintre cele mai noi experiențe de pe litoralul românesc.

  Și dacă ai început să citești în pași de dans, hai să trecem la lucruri serioase. Nu scoate pixul și hârtia pentru că am făcut eu calculele și am lăsat mai jos și link-uri active pentru toate ofertele pe care le-am găsit.

  De acum, atenție!

  Pachet hotel Oxford, patru stele Mamaia și acces la cele mai tari petreceri

  Cazare-  1000 de lei pentru două nopți de cazare, pentru două persoane, cu mic dejun inclus

  Experiențe – 30 % reducere la suita de petreceri de pe Alezzi Yaht sau 20% reducere la concertul lui Bogdan Simion de la ZooM Beach

  Pachetul îl găsești cu un simplu click AICI sau pe fotografia de mai jos.

  1mai_oxford
  Hotel Oxford

  Oferta este valabilă în perioada 29.04-02.05.2022, în limita disponibilității și cu rezervare în prealabil.

  Mergem mai departe și vă las o ofertă care nici măcar nu a fost anunțată public, dar care este ACTIVĂ

  Hotel patru stele Mamaia, Malibu și reduceri de 30% la experiențele din largul mării.

  1090 de lei este pachetul pentru două nopți de cazare pentru două persoane cu micul dejun inclus. Și de aici încep beneficiile! Cere o cameră cu vedere la mare, upgrade-ul este gratuit, ai acces la saună, iar la SPA tai și 30% din tarif dacă achiziționezi un pachet de două masaje. Și dacă tot ai văzut cum arată petrecerile pe Alezzi Yacht, ai un discount exclusiv la  una dintre petrecerile de pe iaht, organizate în perioada 29.04.2022 – 01.05.2022. Ca să prinzi oferta îți las AICI link-ul activ, dar poți apăsa și pe fotografia de mai jos.

  Hotel Malibu si Alezzi Yacht
  Hotel Malibu si Alezzi Yacht

  Oferte și pentru zona de nord a stațiunii Mamaia

  Am făcut o documentare și în zona apartamentelor de vacanță situate în apropierea cluburilor. Despre petrecerile anunțate de cluburi am scris AICI. Dar hai să vedem ce pachete asigură reduceri la cazare și distracție.

  238 euro este oferta pentru două nopți de cazare, pentru două persoane, într-o garsonieră superioară. Și aici vei găsi discount special pentru evenimentele organizate la bordul Alezzi Yacht. Apasă pe fotografia de mai jos și ajungi la ofertă

  Alezzi Beach Resort
  Alezzi Beach Resort și Alezzi Yacht

  Programul petrecerilor pe Alezzi Yacht

  Când am făcut radiografia petrecerilor din Mamaia și Constanța, am fost “certat” de cititori că nu am dezvăluit tot programul petrecerilor organizate în largul mării. Astfel, mi-am dat seama că această experiență, pentru moment unică pe litoral, atrage din ce în ce mai mulți doritori, așa că iată programul și modalitățile de rezervare.

  Sunt evenimente organizate pe 29 și 30 aprilie, dar și două pe 1 Mai 2022.

  Vineri 29 Aprilie –  Alexunder Base, Mentol, Dj DarkREZERVARE

  Alexunder Base, Mentol, Dj Dark
  Alexunder Base, Mentol, Dj Dark

  Sâmbătă 30 Aprilie –  Alexunder Base, PARTYDUL KISS FM CU OLIX & DAN FINTESCU, Adrian Saguna, Dirty Nano, Pascal Junior – REZERVARE

  Alexunder Base, PARTYDUL KISS FM CU OLIX & DAN FINTESCU, Adrian Saguna, Dirty Nano, Pascal Junior
  Alexunder Base, PARTYDUL KISS FM CU OLIX & DAN FINTESCU, Adrian Saguna, Dirty Nano, Pascal Junior

  Duminică 01 Mai –  Alexunder Base, Vali Barbulescu – REZERVARE

  Alexunder Base, Vali Barbulescu
  Alexunder Base, Vali Barbulescu

  EVENIMENT SPECIAL 1 MAI –  MAXIM 200 DE PERSOANE-

  Ora 17.00, pe puntea Cabalero >>> Horia Brenciu      REZERVARE

  Horia Brenciu
  Horia Brenciu
  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.

  Fii FUNKY💃🏼! Abonează-te la Newsletter

  Fii primul care află cele mai apreciate ponturi de cazare , cele mai vânate coduri de reducere pentru vacanțe și cele mai noi informații verificate despre turism. 

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!