• Camere Live link="camereLive"
 • Experiență unică în România, de sâmbătă, în Portul Tomis

  Alezzi Yacht
  0 Shares

  Constanța și Mamaia pot deveni destinații de extrasezon, iar www.funkytravel.ro a publicat zeci de articole cu modalități în care poți aduce turiști la mare chiar dacă nu este vreme de plajă. Marea și senzația de vacanță fac parte din vibrația orașului. Iar de sâmbătă, 08 octombrie 2022, Portul Tomis devine casă pentru cea mai nouă experiență plutitoare. Alezzi Yacht a acostat pe perioada extrasezonului în portul turistic și continuă povestea senzațiilor unice. 

  Iar Alezzi Yacht va deveni primul restaurant plutitor din Portul Tomis. Preparatele sunt, bineînțeles cu specific pescăresc, dar meniul este pregătit și pentru cei care au alte preferințe. 

  Restaurantul va funcționa conform acestui program:

  Luni – Duminică, de la ora 10:00 la ora 22:00

  Iată și programul petrecerilor

  Și dacă tot am spus că este o experiență unică pe litoral, Alezzi Yacht va deveni și casa unor petreceri de pomină. Dacă ai fost la bordul yachtului în timpul sezonului, atunci știi despre ce vorbesc. Iar dacă te duci pentru prima dată, iată cum se transformă ambarcațiunea în club. 

  Vineri și Sâmbătă – începând cu ora 21.00 

  Intrarea este liberă, iar Alezzi Yacht va rămâne, permanent, la țărm așa că nu ai de ce să te temi că vei avea rău de mare. 

  Rezervă-ți noua experiență la 0743444443

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.