• Camere Live link="camereLive"
 • Zboruri spre Roma, Londra, Cluj și Oradea de la Constanța

  0 Shares

  Reprezentanții Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța au anunțat în această dimineață programul curselor pentru sezonul estival. În acest moment, sunt trei operatori aerieni care au curse regulate, dar nu este exclus să fie introduse și unele curse charter.

  Peste două săptămâni, Turkish Airlines va opera patru curse săptămânale spre Istanbul, un adevărat hub pentru destinațiii internaționale.

  Rezervări: www.turkishairlines.com

  .

  Turkish Airlines
  Turkish Airlines conectează litoralul cu 400 de destinații din 120 de țări

  Wizz Air revine la două curse pe săptămână spre Londra, începând cu 29 Martie și apare din nou destinația Roma, din 8 septembrie.

  Rezervări: www.wizzair.com

  aeroport
  Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

  Singurele curse interne de la Mihail Kogălniceanu vor fi operate de Blue Air. Până acum au fost anunțatre curse spre Cluj Napoca – 2 frecvențe/săptămână (Din 20 Iunie) și Oradea – 2 frecvențe/săptămână (Din 20 Iunie)

  Rezervări: www.flyblueair.com

   

  Blue Air

  Reprezentanții Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța anunță că programul orarelor de zbor poate fi modificat de companiile aeriene.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.