• Camere Live link="camereLive"
  • Generația Tik Tok a salvat stațiunea Costinești

    Beach Please
    0 Shares

    La miezul nopții, zeci de mesaje video îmi umpleau mesageria de Whatsapp. Toate erau însoțite de  clipuri video din Costinești, stațiunea ponosită în ultimii 17 ani, în perioada de 1 Mai.  Peste 15 mii de tineri dansau și cântau pe plajă ca la festivalurile de mare anvergură din România. Nu mă credeți, apăsați butonul play!

    Ca om care lucrează de mai bine de 20 de ani în perioada de 1 Mai, vă spun că astfel de imagini sunt o premieră pentru tot litoralul românesc. Fie că vorbim de stațiunea Mamaia sau de Vama Veche, vedetele consacrate ale acestei perioade, niciuna nu a reușit să adune 15 mii de tineri la un loc, la un singur eveniment.

    Cine sunt cei care au dat praful jos de pe Obeliscul prăfuit și sătul de manele

    Nu știu cine sunt organizatorii festivalului Beach Please, dar au reușit să atragă o nișă extrem de importantă în România. Sunt tineri pe care îi găsești pe Tik Tok. Promovarea, postările de acolo, pozele și clipurile video  sunt realizare special pentru această rețea de socializare.

    Este o nouă generație care, prin energia ei, poate curăța praful depus ani la rând pe Obeliscul din stațiunea Tineretului. Aceeași generație care poate înlocui manelele răsunătoare de la terasele uitate-n timp din Costinești.

    Avatar
    Adrian Gorpin

    Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit