• Camere Live link="camereLive"
  • Iată cum arată camera de hotel care se închiriază cu 35 de lei/noapte/persoană

    Vacanta
    0 Shares

    Până pe data de 19 iunie, românii pot petrece un sejur pe litoralul românesc în extra-sezon, cu tarife pornind de la 35 de lei pe noapte de persoană. La fel ca în anii precedenți, pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. Așa a fost anunțul Federației Patronatelor din Turismul Românesc. Curios din fire, am vrut să văd cum arată camera care costă cât o pizza și o bere la orice terasă din România. Suprinzător, arată foarte bine!

    Hotelul din Eforie Nord nu este departe de malul mării și a fost proaspăt renovat.

    De ce doar 35 de lei ? “Preferăm să avem un căștig mic decăt să fie hotelul gol. Toata lumea e pe poziție: cameristele, personalul. Cine caută în momentul ăsta liniște este bine venit” , spune Andrei Țigănaș, managerul hotelului.

     

    4000 de locuri de cazare pe tot litoralul cu reduceri chiar și de 70 %

    Sunt 33 de hoteluri ( 4 de patru stele, 19 de trei stele, 9 de două stele) implicate în acest program. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masa all-inclusive, tarifele încep de la 160 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 3 nopți de cazare. Tocmai de aceea, vă recomand să vă uitați la condiții atunci când faceți rezervarea.

    “Recomandăm turiștilor să-și facă vacanțele pe litoralul nostru și în extrasezon. Au toate motivele: plajele și stațiunile nu sunt aglomerate, vremea este foarte frumoasă și, poate cel mai important argument, prețurile sunt mult mai mici decât în lunile iulie și august. Mă bucur că, în ciuda vremurilor dificile pe care le traversăm, putem să ducem mai departe acest program care a devenit o tradiție și să le oferim tuturor românilor posibilitatea de a petrece câteva zile la plajă la tarife mai mult decât accesibile”, afirmă Dragoș Răducan, președintele FPTR.

    .

    Dragoș Răducan
    Dragoș Răducan

    Funkytravel.ro
    Funkytravel.ro

    Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.