• Camere Live link="camereLive"
 • Veste bună! Seawolves Bike Fest 14 va avea loc în weekendul 10-12 iunie 2022

  Seawolves Bike Fest 14
  0 Shares

  Festivalul moto-rock de la malul mării revine în forță, după 2 ani de absență impusă de condițiile pandemice. “2 ani în care am încercat și am sperat să putem desfașura ediția a 13-a, dar într-un final a trebuit să recunoaștem că 13 chiar este un număr cu ghinion în acest caz, așa că, am hotărât să sărim direct la editia a 14-a!”, anunță organizatorii.

  Inima festivalului va fi pe plajă, unde vor fi amplasate berea, gratarele, mesele și scena

  Seawolves Bike Fest 14 se va desfășura  la Phoenicia Holiday Resort, iar inima festivalului va fi pe plajă, unde vor fi amplasate berea, grătarele, mesele și scena, dar unde se vor ține și concursurile și the late night parties.

  IATĂ ȘI PROGRAMUL EVENIMENTELOR

  Concerte Vineri, 10 Iunie

  COMPACT

  SPITALUL DE URGENȚĂ

  LUPU CEL RĂU

  DARK ‘N’ STORMY

  OMUL DIN SARMISEGETUSA

  Concerte Sâmbătă, 11 Iunie

  ZDOB SI ZDUB

  TROOPER

  BUCOVINA

  ZIUA LIBERA

  CIN5I

  Prezentator: CRISTI HRUBARU

  În fiecare seară, după concertele de pe scenă, vor fi organizate mai multe after parties pe plajă, respectiv celebrul număr de folk & rock la foc de tabără în seara de vineri, iar sâmbătă seară, dupa tradiționalul foc de artificii, petrecerea va continua cu un super 90’s disco party!

  Nu va lipsi nici parada moto pe un traseu care va acoperi Mamaia Nord, Mamaia și Constanța.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.