• Camere Live link="camereLive"
 • Pont pentru weekend: Festival rock pe Plaja Tuzla

  Plaja Tuzla
  0 Shares

  Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, are loc între 19 și 21 august, la Tuzla, pe una dintre cele mai frumoase plaje din România. Belgienii de la  Balthazar, alături de cele mai iubite trupe de pe scena muzicii rock din România, vor concerta în fața a mii de oameni.  Pe lângă muzică bună, participanții la festival se vor putea bucura de soare, băi în mare, surfing și stand up paddling și se vor putea relaxa la umbră în zonele special amenajate. În plus, nostalgicii pot trimite celor dragi cărți poștale, în mod gratuit.

  Ce trebuie să știi înainte de festival

  ACCES – Accesul la festival se face pe bază de bilet pentru o zi (120 de lei) sau abonament pe trei zile (275 de lei), disponibile la vânzare pe iabilet.ro. La intrare se vor mai putea achiziționa abonamente la prețul de 325 de lei și bilete de o zi, la 145 de lei.

  CAMPING – Accesul în camping este permis exclusiv persoanelor care dețin un bilet de camping și un abonament sau bilet valid de festival. Biletele pentru camping sunt sold out.

  Cum ajungi la Living Rock:

  Cu mașina până la festival .

  Este posibil ca GPS-ul să vă inducă puțin în eroare pentru că anumite drumuri sunt în șantier, așa că traseul de urmat cu mașina este următorul: ajunși în Tuzla pe DN, la sensul giratoriu mergeți pe Str. Morii și urmați indicatoarele pe traseul Str. Pasajului, Str. Farului, Str. Nicolae Titulescu, Str. I. L. Caragiale, Str. Ioan Budai-Deleanu și apoi ajungeți în zona de festival. Parcarea este localizată chiar la intrarea în festival și este gratuită.

  Cu trenul până la gările Eforie Sud sau Costinești

  Din gară puteți comanda un taxi până la Living Rock – prețul ar trebui să fie de aproximativ 5 lei/km, iar o cursă în jur de 30-50 lei.

  Plaja Tuzla
  Plaja Tuzla

  Iată programul complet pe zile

  VINERI, 19.08

  Main stage – începând cu ora 18:45

  Hvnds
  Dl. Goe
  Toulouse Lautrec
  byron
  Vița de Vie

  SÂMBĂTĂ, 20.08

  Brunch stage – începând cu ora 13:00

  The Kryptonite Sparks
  Silent Strike

  Main stage – începând cu ora 19:30

  E.M.I.L.
  Luna Amară
  The Mono Jacks
  COMA

  After party –  începând cu ora 00:45

  Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase

  Program Living Rock
  Program Living Rock

  DUMINICĂ, 21.08

  Brunch  stage – începând cu ora 13:00

  Amadeus
  Oigăn + Doru Trăscău
  Luiza Zan & Istvan Gyarfas

  Main stage – începând cu ora 20:00

  Piqued Jacks
  Robin and the Backstabbers
  Balthazar

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.