• Camere Live link="camereLive"
 •  50% reducere pentru vacanțe pe litoral în 2023.  Cel mai mic preț 65 lei/noapte

  0 Shares

  Românii care se gândesc deja la vacanța la mare de vara viitoare au la dispoziție primele pachete turistice din programul Înscrieri Timpurii, prin care își pot rezerva sejurul chiar și la jumătate de preț, anunță Litoralulromanesc.ro. Multe unități de cazare și-au păstrat tarifele nemodificate în comparație cu anul trecut sau, în unele cazuri, sunt hoteluri care promovează sejururi la prețuri mai mici decât în 2022. 

  Mamaia
  Răsărit suprins la Hotel Riviera Mamaia

  Interesul românilor pentru rezervarea unei vacanțe pentru sezonul estival 2023 a apărut încă de la finalul lunii august, iar în acest moment, odată cu lansarea primelor pachete pentru vara viitoare, ritmul rezervărilor este unul mai bun față de aceeași perioadă a anului trecut, în ciuda incertitudinilor generate de inflație. “Evident că toată lumea se gândește cu îngrijorare, în primul rând, la facturi, iar tendința firească este aceea de a încerca să facă economii pentru lunile următoare. Tocmai de aceea venim în întâmpinarea turiștilor cu acest program – Înscrieri Timpurii, prin care ei își pot securiza vacanța de anul viitor alocând un buget semnificativ mai redus decât dacă ar rezerva pe ultima sută de metri”, declară Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

  Cel mai mic pret - 65 de lei/noapte/camera dublă la două stele în Eforie Nord

  De exemplu, românii care își rezervă vacanța prin programul Înscrieri Timpurii pot găsi cazare de la 65 de lei/noapte/camera dublă la un hotel de două stele din stațiunea Eforie Nord. La o unitate de cazare de trei stele din Costinești, o noapte de cazare cu mic dejun inclus poate fi rezervată cu 196 lei camera dublă. Tot la un hotel de trei stele, dar în Jupiter, o noapte de cazare cu mic dejun costă 164 de lei camera. Turiștii interesați de pachete all inclusive pot rezerva cu prețuri de la 379 de lei pe noapte camera dublă la un hotel de trei stele din Eforie Nord. În Mamaia, prețurile pornesc de la 174 de lei/noapte/camera la un hotel de două stele, cu mic dejun inclus, iar la trei stele – de la 220 lei/noapte/camera, cazare cu mic dejun.  

  Apus la Agaete

  Iată camera de 65 de lei/noapte

  Ofertă valabilă pentru 2023

  Litoral 2023

  Cel mai mic preț pe litoral - 65/lei pe noapte
  Click Here

  Programul Înscrieri Timpurii, unul dintre cele mai de succes programe turistice, presupune reduceri de până la 50% dacă sejurul este achitat până la 31 decembrie. Următorul prag, cu reduceri ceva mai mici, se încheie la 31 ianuarie. Plata poate fi făcută în mai multe rate, iar turiștii trebuie să aibă în vedere faptul că rezervările nu se pot anula sau modifica decât cu pierderea integrală a sumelor achitate în avans, cu excepția celor care au achiziționat și o asigurare storno pe lângă pachetul turistic. 

  Ionut Nedea
  Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro

  În general, românii care își rezervă din timp vacanța la mare, chiar și cu 7-8 luni înainte, sunt turiști care și-au făcut concediile pe litoral și anul acesta, au fost mulțumiți de serviciile primite și doresc să repete experiența. Mai mult decât atât, pentru că am observat tendința de a se căuta pachete cu servicii complexe, venim cu programe care să includă cât mai multe beneficii. De exemplu, agenția noastră oferă în exclusivitate un produs turistic nou: sejururi la un hotel de trei stele din Eforie Nord și intrare gratuită la parcul acvatic al unității de cazare”, mai spune Ionuț Nedea. 

  Până la 1 noiembrie vor fi lansate ofertele turistice pentru majoritatea unităților de cazare din stațiunile de la Marea Neagră.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit