• Camere Live link="camereLive"
 • Spor la vacanțe! Te aștept să le povestești și pe www.funkytravel.ro

  www.funkytravel.ro
  0 Shares

  Salutare! Bine ai venit! Dacă ai mai click-uit www.funkytravel.ro știi deja că este o platformă în care găsești informații, ponturi, explicații despre turismul din România, dar nu numai. Totul a plecat de la întrebările pe care le primeam de la prieteni despre cum ne organizăm vacanțele. Unele pur și simplu le alegem fără să stăm prea mult pe gânduri, altele sunt atent planificate.

  www.funkytravel.ro în Aeroportul din Los Angeles

  www.funkytravel.ro s-a transformat în timp! Blogul despre experiențele noastre a devenit și o platformă cu informații corecte și exacte despre turism. Cum trăim și muncim pe litoral, cele mai multe articole vin dinspre această zonă. Dar, acest minus a fost acoperit de articolele scrise de zeci de contributori. Oameni diferiți care își împărtășesc experiențele, cu plusuri și minusuri. De exemplu, prietena mea, Oana Hagiescu are unul dintre cele mai citite articole de pe platforma www.funkytravel.ro Este o relatare despre o vizită la Bolboci-Podul cu Florile. 

  “Salutare! Sunt Oana Hagiescu! Mi-a plăcut intotdeauna mirosul cărților. Poveștile mi-au populat copilăria și adolescența. Am dat cărțile pe imagini când am intrat în televiziune și am spus în continuare povești. De...

  Continuă să citești

  Fără să mă laud, www.funkytravel.ro a devenit o sursă, uneori citată, alte ori nu, pentru cele mai importante publicații din România. Nu de puține ori, articolele publicate aici au declanșat anchete chiar la Ministerul Turismului. 

  Despre prezența cu perdeau neagră și câteva poze prinse de aceasta cred că nici nu mai trebuie să scriu prea mult. Comentariul făcut de o colegă spune totul: “atunci când o imagine...

  Continuă să citești

  Iar experiențele trăite de noi, de exemplu vizita în Hawaii, chiar în plină pandemie de coronavirus cu multiple restricții de circulație,  i-au ajutat pe mulți cititori să-și ducă planurile până la capăt și să nu-și mai anuleze vacanțele. 

  www.funkytravel.ro în Hawaii

  De astăzi, ai acces la noul look al platformei www.funkytravel.ro Sper ca noul format să fie mult mai prietenos cu cititorii, să fie mai intuitiv și să devină o sursă de inspirație pentru cei care iubesc să călătorească. Tocmai de aceea,  am ales să deschid Cutia Pandorei. De acum, ai la dispoziție un formular în care îmi poți relata experiențele tale. Poveștile vor fi verificate și trebuie să fie asumate, iar publicarea va fi posibilă abia după stabilirea credibilității. 

  Dar tot prin această opțiune, îmi poți transmite informații despre locurile în care te afli. Așa am reușit să aflu, de exemplu, despre multele situații în care au ajuns turiștii români, fie că au stat cu zilele blocați în aeroportul din Mexic sau nu au avut cum să coboare din avion pentru că, pur și simplu, nu avea cine să le aducă scara la aeronavă. 

   Acesta este mesajul pe care l-au auzit pasagerii zborului Wizzair nr W63501, care a efectuat cursa Timișoara – Luton (Londra, Marea Britanie). Una dintre româncele aflate la bord a reușit să înregistreze...

  Continuă să citești

  Gabriel Horț este unul dintre românii care a ales să petreacă, la începutului lunii februarie, o vacanță în Mexic. Are 33 de ani, iar in urmă cu zece ani a fost voluntar...

  Continuă să citești

  Un loc aparte îl are secțiunea Camere Live. Pornită în timpul pandemiei, când mi-am dat seama că așa pot alina dorul de mare, secțiunea este una dintre cele mai accesate. 

  Dar pentru că mulți nu reușesc să vadă LIVE răsăritul, de acum ai posibilitatea să-l vezi înregistrat. Uite cum poți să vezi răsăritul și la ora 11.00 sau oricând ai tu chef. 

  Să nu uit! Pentru cei care nu au somn și deschid noaptea www.funkytravel.ro, de acum ai la dispoziție setarea night. Așa nu-ți  mai deranjezi partenerul (opțiunea este valabilă și pentru mine )

  Dacă mai sunt lucruri de făcut? Bineînțeles! Am pornit această transformare alături de echipa de la Pruntech, iar lucrurile sunt într-o continuă transformare astfel încât www.funkytravel.ro să devină una dintre cele mai citite platforme despre turism din România și nu numai (imediat vine și varianta în engleză)

  Spor la vacanțe! Te aștept să le povestești și pe www.funkytravel.ro 

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit