• Camere Live link="camereLive"
 • 230 de lei costă un skipass de o zi, în weekend, la Sinaia 

  Schi Austria
  0 Shares

  Administratorii Telegondolei din Sinaia au anunțat noile tarife pentru sezonul de iarnă 2022-2023. Prețurile sunt structurate pe mai multe categorii: adulți, copii, seniori. Și în acest an, studenții beneficiază de reduceri.

  Dacă preferi să mergi în weekend la domeniul schiabil Sinaia, pregătește 230 de lei pentru un skypass de o zi. Dar, ai posibilitatea de a cumpăra cartele și pentru anumite intervale orare sau tichete valabile două ore sau patru. În cazul în care vrei un abonament de 3 zile atunci costul ajunge la 520 de lei. 

  Prețuri Sinaia
  sursa- Gondola Sinaia

  *studenții beneficiază de tariful redus cu condiția prezentării carnetului de student cu fotografie, valabil și vizat pe anul în curs

  **copiii cu vârsta între 5 și 12 ani beneficiază de tarif redus: reducerea este acordată cu condiția prezentării unui document care dovedește vârsta (certificat de naștere sau pașaport); 

  ***copiii cu vărsta sub 5 ani au gratuitate: gratuitatea este acordată numai însoțit de un adult plătitor și cu dovada vărstei (certificat de naștere sau pașaport)

  Investiții în pârtiile din România

  Știrile Pro Tv au realizat un reportaj despre investițiile realizate în domeniile schiabile din România. Potrivit acestora, domeniul de la Sinaia va măsura anul acesta 30 de kilometri. În imaginile de mai jos vezi și zonele unde poți schia în acest weekend. 

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.