• Camere Live link="camereLive"
 • Dimitri Vegas pe scena principală MASSIF 2023

  munte zapada
  0 Shares

  Lipsa zăpezii demonstrează că stațiunile montane din România sunt doar zone cu multe locuri de cazare, dar cu zero atracții turistice. Povestea cu porția de aer curat nu mai atrage de mult, iar traficul groaznic de pe DN1 îi sperie și pe cei care alegeau să fugă din marile orașe doar pentru a schimba peisajul. În contextul descris mai sus, organizarea festivalului MASSIF pare a fi o gură de oxigen pentru Poiana Brașov, dar și pentru stațiunile din apropiere.  

  Dimitri Vegas, Nicky Romero, Quintino, Kadebostany, B.U.G. Mafia, Inna, Delia, Grasu XXL, Dirty Nano, Pascal Junior, Killa Fonic

  Unul dintre cei mai doriți DJ din lume, DIMITRI VEGAS, vine pe scena principală a primei ediții a festivalului MASSIF, care va avea loc, în perioada 3-5 martie, în Poiana Brașov. În premieră pentru scena unui festival din România, în  deschiderea show-ului va mixa soția lui, MATTN, aflată și ea în TOP 100 DJ Mag. Pe scenele MASSIF, cel mai așteptat festival de iarnă din centrul și estul Europei în 2023, vor mai urca Quintino, Nicky Romero, Kadebostany, dar și mulți artiști români.

  MASSIF Poiana Brasov
  Primele nume anunțate la MASSIF 2023

  Organizatorii MASSIF anunță și un live act legendar din România, trupa B.U.G. Mafia, care va susține un concert live pe mainstage-ul festivalului. B.U.G. Mafia este singurul nume cu 5 nominalizări la Premiile MTV 2004; membrii trupei au câștigat la cele mai importante categorii – „Cel mai bun album” și „Cel mai bun act hip hop”. Dincolo de cifre și trofee, B.U.G. Mafia este o trupă fenomen a culturii underground din România. Artiștii au trecut de barierele sociale și au adus împreună oameni din medii diferite prin  intermediul muzicii. Apoi, cele mai cunoscute nume din muzica românească Inna, Delia, Grasu XXL și Killa Fonic, alături de artiști consacrați din dubstep, grime, trap, hip-hop, trip-hop, rock și dance, vor ajunge în luna martie în Poiana Brașov pentru prima experiență MASSIF: Rava, Oscar, HVNDS, Pascal Junior, Hollygood Gang, David Ciente, Shaun Warner, Bad & Boujee, Dirty Nano, DJ Sauce, Alex Super Beats, Pici, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor. Lupii lui Calancea, unul dintre cele mai apreciate proiecte muzicale ale momentului din Republica Moldova, combină pasajele clasice de folclor cu ritmuri de drum’n’bass într-un sunet nou cunoscut sub denumirea de folclor urban. Lupii lui Calancea vor avea un show special împreună cu Surorile Osoianu.

  Șapte scene amplasate în Poiana Brașov

  Prima ediție Massif va avea 7 scene. În zona principală a festivalului, Massif Winter Village, vor fi amplasate 3 scene, adică pe Pârtia Bradu.  Alte patru scene sunt realizate în parteneriat cu apres ski-urile renumite din stațiune. 

  Organizatorii vor aduce în premieră o producție specială pentru stațiunea montană, care va completa performance-urile live și show-urile surpriză ale DJ-ilor de pe cele 3 scene: Mainstage-ul outdoor, scena indoor denumită ,,Greatest of All Time’’ (G.O.A.T.) și Retro  Fantesia, scena îndrăgită de la UNTOLD.

  Cei care doresc să trăiască cea mai intensă experiență de la munte și să descopere ce înseamnă lumea a celui mai nou festival montan din Europa pot achiziționa abonamente începând de la 79 de euro plus taxe, de pe bemassif.com. 

  Abonamentele disponibile acum pentru Massif 2023, eveniment care are loc în perioada 3-5 martie, sunt următoarele:

   

  • General Access Basic: 79 euro plus taxe

  • General Access Risk Free: 99 euro plus taxe

  • VIP: 250 euro plus taxe

   

  Prețul final al abonamentelor General Access este de 149 de euro plus taxe. Organizatorii promit o producție care va duce entertainment-ul de iarnă din România la un alt nivel, iar prin proiectul Massif își propun să transforme Poiana Brașov în cea mai dorită și căutată destinație montană de către tinerii din Europa.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit