• Camere Live link="camereLive"
 • MASSIF 2023 va avea multe zone încălzite și două scene la interior

  HARTA MASSIF 2023
  0 Shares

  Se apropie festivalul Massif, iar organizatorii au început pregătirile în Poiana Brașov pentru cel mai nou și așteptat eveniment al iernii. Prima ediție Massif va avea loc între 3 și 5 martie 2023, iar echipa aduce în premieră o producție specială pentru Poiana Brașov. Producția și amenajarea festivalului vor completa performance-urile live și showurile surpriză ale artiștilor și DJ-ilor de pe cele 7 scene, indoor și outdoor, amplasate la baza pârtiei Bradu și la cele mai renumite apres-ski-uri din România, îndrăgite de pasionații de distracție extremă și munte: KUPA Apres-Ski Bar, NUBA Chalet și YAGER Chalet.

  Zonele MASSIF 2023

  Pentru prima ediție Massif vor fi amplasate 7 scene: 3 lângă centrul de agrement din Poiana Brașov, 3 în parteneriat cu apres-ski-urile din Poiană și o scenă de afterparty în stațiune, cu program special și invitați surpriză.Fiecare scenă are stiluri de muzică diferite, propriul concept și design. Unii artiști vor îmbina mai multe genuri și vor crea mixuri eclectice de neuitat. Fanii se vor bucura de experiențe muzicale unice la prima ediție Massif, în timp ce urcă sau coboară de pe pârtie și își aleg locul preferat de petrecere.

  HARTA MASSIF 2023
  HARTA MASSIF 2023

  Mainstage-ul festivalului va fi în aer liber, lângă centrul de agrement din Poiana Brașov. Dimitri Vegas, MATTN, Nicky Romero, Quintino, Kadebostany, Inna, Delia, Grasu XXL, Dirty Nano, B.U.G. Mafia, Pascal Junior și Killa Fonic se numără printre artiștii care vor face show-uri pe mainstage.

  MASSIF Poiana Brasov
  Primele nume anunțate la MASSIF 2023

  La baza pârtiei, organizatorii vor crea și o scenă indoor, G.O.A.T. (Greatest of All Time), pentru cei care vor să se bucure de cele mai mari hituri din istoria muzicii, de mixuri noi și inedite. Pe lângă decorul tematic, fanii vor primi aici și selecții muzicale speciale, ce redau atmosfera anilor ‘60, ‘70, ‘80, ‘90 și 2000, și hituri din prezent. Mai mult decât atât, această scenă va găzdui artiști din diverse genuri muzicale, care vor crea fusion-uri între hip-hop, trap, pop, rock, muzică electronică și folclor autentic. Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, David Ciente și DJ-I români pregătesc surprize pentru primele lor show-uri la Massif.

  Retro Fantesia, a treia scenă de la baza pârtiei Bradu, le aduce fanilor cele mai fine mixuri și remixuri retro. DJ-i români se vor juca pe această scenă cu cele mai cunoscute piese rock, pop și dance ale anilor ‘90 și 2000. Retro Fantesia este un concept creat de UNTOLD și este una dintre cele mai îndrăgite scene ale festivalului din Cluj-Napoca,care adună timp de 4 zile și 4 nopți zeci de mii de fani.

  Trei dintre cele mai cunoscute apres-ski-uri din România vor găzdui scene Massif

  În fiecare zi, de la prânz și până la miezul nopții, vor fi petreceri unice la Nuba BeMassif Chalet, Yager BeMassif Chalet și Kupa BeMassif. Fie că vor o pauză de la turele de ski sau snowboard, că să se încarce cu o doză de muzică, distracție și adrenalină, fie că vin direct pregătiți de party, fanii acestor scene vor găsi la apres-ski-uri petrecerile perfecte la înălțime.

   

  Massif va avea și o scenă dedicată afterparty-urilor, denumită K2 Alpin. Aceasta va fi în Poiana Brașov, la fostul local Favorit, care va fi reamenajat. Organizatorii pregătesc un design special și un line-up surpriză

  INFO UTIL

  Dacă nu vrei să nu pierzi timpul prin blocajele care se vor forma, cu siguranță, pe DN1, prin Brașov sau pe drumurile care leagă Poiana de oraș sau de Râșnov, folosește ca mijloc de transport trenul pentru a ajunge în orașul de sub Tâmpa. Rețeaua de transport public din Brașov este foarte bine pusă la punct, iar cursele spre Poiană sunt la 10-15 minute diferență și sunt sincronizate cu sosirea garniturilor de tren dinspre orașele importante. În acest moment, cursa 100, cea care făcea legătura între gară și Poiana Brașov, este suspendată, dar va fi reluată la deschiderea pârtiilor, preconizată în acest weekend.  Iar în situația în care nu va mai exista, iată soluțiile :

  Traseu actual Gara Brașov – Poiana Brașov

  Linia 4 –  Gară până la stația Livada Postei- cost 2,5 lei

  Linia 20 – Livada Postei – Poiana Brașov- cost 6 lei

  Cu alte cuvinte, 8,5 lei și ai ajuns în Poiană

  Abonamentele disponibile acum pentru Massif 2023, eveniment care are loc în perioada 3-5 martie, sunt următoarele:

   

  • General Access Basic: 79 euro plus taxe

  • General Access Risk Free: 99 euro plus taxe

  • VIP: 250 euro plus taxe

   

  Prețul final al abonamentelor General Access este de 149 de euro plus taxe. Organizatorii promit o producție care va duce entertainment-ul de iarnă din România la un alt nivel, iar prin proiectul Massif își propun să transforme Poiana Brașov în cea mai dorită și căutată destinație montană de către tinerii din Europa. Organizatorii se așteaptă la peste 12 mii de participanți în fiecare zi a festivalului. 

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit