• Camere Live link="camereLive"
 • COD REDUCERE DE PÂNĂ LA 57% PENTRU LITORAL! Expiră pe 26 februarie

  răsărit de soare la Marea Neagră
  0 Shares

  Românii care vor să meargă în vacanță pe litoralul românesc în sezonul estival 2023 au posibilitatea de a-și rezerva sejururi cu reduceri de până la 57% în cadrul Târgului de Turism online derulat în perioada 22-26 februarie de Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe acest segment de vacanțe. Peste 200 de unități de cazare, din toate categoriile de confort și din toate stațiunile de la Marea Neagră, participă la eveniment. 

  În intervalul 22-26 februarie, cei care vor să-și rezerve o vacanță pentru sezonul estival 2023 pe litoralul românesc pot alege din sute de pachete turistice cu reduceri de până la 57%, disponibile în cadrul Târgului de Turism online organizat de Litoralulromanesc.ro.

   

   Tarifele încep de la 367 de lei pentru cinci nopți de cazare pentru două persoane la un hotel de 2 stele din Eforie Nord, ceea ce înseamnă că prețul pe care trebuie să îl plătească o persoană pentru o singură noapte de cazare este de 37 de lei.  

   

  Pentru pachetele all inclusive, cel mai mic tarif pentru un sejur de 5 nopți de la un hotel de 3 stele în luna iunie este 1823 de lei pentru două persoane, iar la un hotel de 4 stele, în aceleași condiții, tariful pornește de la 2052 de lei.

   

  Românii care vor să meargă la vară în Mamaia pot achiziționa pe durata târgului un sejur de 5 nopți cu prețuri ce pornesc de la 485 de lei la un hotel de 3 stele. Cei care se orientează spre Eforie Nord pot achiziționa un sejur de 5 nopți cu prețuri ce pornesc de la 369 de lei la un hotel de trei stele.

   

  În sudul litoralului, un sejur de 5 nopți costă de la 524 de lei și include cazare și mic dejun pentru două persoane într-o unitate de 3 stele.

   

  În luna iulie, în Mamaia se găsesc pachete ce costă de la 792 lei pentru două persoane, sejur de 5 nopți într-un hotel de 2 stele. Tot în luna iulie, la un hotel de 3 stele în Eforie Nord, un cuplu trebuie să achite pentru 5 nopți de la 1090 lei, pachetul incluzând și acces gratuit la parcul acvatic. 

  Ionut Nedea
  Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro

  „Anul 2023 a început foarte bine pentru turismul de litoral, situație susținută de cifre, care arată că rezervările din ianuarie au depășit aceeași perioadă a anului trecut, dar și prima lună a anului 2020, înainte de declanșarea pandemiei de coronavirus. Acesta este un indicator care ne arată foarte clar că românii preferă litoralul autohton pentru vacanțele lor atât prin prisma serviciilor pe care le primesc în destinație, cât și din alte considerente ce țin de siguranță, proximitate, raport calitate-preț foarte bun. Așadar, ne așteptăm ca în sezon stațiunile de la Marea Neagră să fie foarte solicitate și de aceea îi încurajăm pe turiști să-și rezerve un sejur acum, în perioada Târgului de Turism, când au la dispoziție cele mai mici tarife din an la pachetele turistice și, în plus, au garanția că mai găsesc locuri disponibile în hotelurile dorite”, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

  Ofertele de la Târgul de Turism Online sunt valabile de miercuri, 22 februarie, până la finalul zilei de duminică, 26 februarie. Cei care rezervă un sejur în acest interval trebuie să plătească pachetul selectat până cel târziu luni, 27 februarie, iar sumele achitate sunt nerambursabile.

  Potrivit unui sondaj realizat de Litoralulromanesc.ro în luna octombrie 2022, la care au participat 4.026 de persoane, aproape 90% dintre românii care au mers pe litoral în ultimii 3 ani vor să revină în sezonul 2023. Peste jumătate dintre ei iau în calcul alocarea unor bugete mai mari, în timp ce puțin peste 37% afirmă că vor aloca aceeași sumă ca în 2022. Invitați să indice un prag tarifar până la care sunt dispuși să meargă, peste 64% dintre respondenți au precizat că iau în calcul să plătească peste 2000 lei pentru sejurul la mare, iar 30,3% se gândesc să aloce între 1000 și 2000 de lei pe vacanță. Doar 3,6% își propun să acorde un buget de sub 1000 de lei per sejur.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit