• Camere Live link="camereLive"
 • Vrei să înveți marketing, comunicare și vânzări ? Nu rata acest eveniment! Cod special de reducere! 

  Cover Funky Mk Waves-01
  0 Shares

  În urmă cu câteva luni, tastam un mesaj pe rețeaua socială a “bătrânilor” aka Facebook prin care îmi exprimam regretul să “satul cu ieșire la Marea Neagră” este evitat de mai toate conferințele în care poți avea lucruri de învățat. Universul a vrut ca tot eu să fiu cel care vă anunță despre un eveniment (la care voi participa cu drag) organizat chiar aici la malul mării. Cunosc cel puțin unul dintre speakeri (îl indiviez/critic constructiv/îi urmăresc evoluția), iar pe restul sunt curios să-i ascult. Și de ce ar apărea un astfel de articol pe o platformă specializată în turism? Vi se pare că turismul de litoral are parte de vreo strategie de marketing? 

  6 ore de experiențe cu antreprenori, manageri și oameni de marketing

  Vă las mai jos comunicatul oficial al evenimentului, dar și un cod special de discount în cazul în care vreți să aflați conținut relevant despre marketing, comunicare și vânzări. 

  Pe 6 aprilie 2023, la Complex Diplomatic Mamaia are loc expo-conferinta Marketing Waves organizată de Kalon Events. Aceasta se adresează antreprenorilor, proprietarilor de afaceri locale, oamenilor de marketing și persoanelor aflate în pozitii de management. Evenimentul este de tip full-day conference – participanții vor beneficia de 6 ore de conținut relevant livrat de profesioniști în marketing, comunicare și vânzări. Speakerii vor avea sesiuni de întrebări și răspunsuri la finalul fiecărei prezentări.

  Cei 10 invitați sunt specialiști în domeniile lor, au experiență și rezultate concrete în piață, iar pasiunea le alimentează creativitatea și curajul de a inova.

  Sorin Drăghici – Managing Partner & Business Developer DWF, 

  Daniel Ene–  Chief Marketing Officer & Partner Limitless Agency, 

  Cosmin Dărăban – co-fondator &CEO Gomag, 

  Magda Bei – CEO Graphtec,

  Mihai Bocai – CEO Flaminjoy, 

  Alexandru Curtașu – Head of Performance Marketing Gun Media, 

  Eugen Predescu – Paid Media Managing Director DWF, 

  Alex Cimpoca – Founder MKOR Growth,

  Eli Neicuț –Influencer de fapte bune 

  Viorel Spînu – Senior Software Developer

  În cadrul conferinței, speakerii vor aborda subiecte variate care vor acoperi mai multe  canale de promovare pe care o companie le poate integra în strategia de marketing. Se va discuta despre optimizarea prezenței afacerilor locale în mediul online, optimizarea website-urilor pentru motoarele de căutare, utilizarea datelor pentru creșterea conversiilor campaniilor de email marketing, utilizarea ChatGPT și alte soluții AI pentru generare de conținut, dar și despre marketing BTL, cum ar fi participarea eficientă la târguri sau campanii de responsabilitate socială.

  Bitele la preț special folosind codul FUNKYNEWS10

  Biletele beneficiază de oferta early bird până pe 30 martie și sunt disponibile în varianta de acces standard la eveniment sau în varianta leisure printr-un parteneriat cu Iaki Conference & Spa Hotel Mamaia. De asemenea, există bilete speciale pentru studenții interesați de marketing și pentru ONG-uri.

  Urmăritorii  www.funkytravel.ro  pot beneficia de un discount special pentru această conferință dacă se abonează la NEWSLETTER . 

  newsletter
  Abonează-te la Newsletter și beneficiezi de un discount special pentru conferință.

  Mai multe detalii pe website-ul evenimentului: https://marketing-waves.kalonevents.biz

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit