• Camere Live link="camereLive"
 • Iată cu ce se dreg cei care comandă roabe cu șampanie (video)

  Șampanie și ciorbă de burtă
  0 Shares

  Echipa www.funkytravel.ro a reușit să vă ofere imagini de la Loft, cu unele dintre cele mai spectaculoase momente petrecute în această vacanță de 1 Mai.  Aici ați putut vedea primele clipuri cu roabele pline cu șampanii scumpe comandate de turiștii străini și români care au ales să se distreze în Mamaia. 

  Astăzi a venit momentul să intrăm mai mult în această lume exclusivistă. În 2023, nu roaba cu șampanie a fost „must have-ul” pentru Instagram, ci caruselul de la Loft.  Iar dacă mergem mai departe, un alt aspect extrem de important pentru cei care s-au distrat ore în șir a fost modalitatea de a se pune pe picioare pentru a avea energie. Iată imagini cu tratamentul primit de cei care au avut nevoie de un restart.

  Peste 75 de mii de turiști români și străini au fost în această vacanță pe litoral. 

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit