• Camere Live link="camereLive"
 • Seawolves Bike Fest 2023! Restricții de circulație între Saturn și Venus

  Bike Fest
  0 Shares

  Cea de-a XV-a ediție a Seawolves Bike Fest se va desfășura, în perioada 9 – 11 iunie, pe plaja „Recif”, amplasată între stațiunile Saturn și Venus. Evenimentul organizat de Asociația Seawolves Constanța, susținut de Primăria Mangalia, va reuni în sudul litoralului, peste 2000 de motocicliști atât din țară, cât și din străinătate, într-o paradă a cailor putere pe două roți. Prezentarea motocicletelor va avea loc în stațiunile din sudul litoralului, cu participarea mai multor motorbikeri din Germania, Austria, Anglia, Bulgaria, Italia, Serbia, Ungaria, Belgia, Olanda, SUA, Grecia și România. La ediția din acest an, vor fi promovate trupe rock aflate la început de drum, trupe din străinătate, dar și altele consacrate, precum: Trooper, Cargo, Dirty Shirt, Altar, Bucium, Rammstein tribute Ungaria.

  Focuri de tabără, dar și restricții de circulație

  În cele trei zile de festival, vor fi organizate concerte rock, seri de folk la foc de tabără, concursuri amuzanteîntre participanți, focuri de artificii și alte evenimente de entertainment pentru fanii moto- rock.

  Pentru desfășurarea paradei în condiții de siguranță maximă, circulația rutieră va fi restricționată temporar, pe un singur sens corespunzător direcției de mers, sâmbătă, 10 iunie, între orele 13.00-14.00, conform traseului, respectiv: plecare din dreptul Plajei Adras, pe str. Lavrion, (cordon Saturn Venus) – sensul giratoriu Venus, dreapta pe str. Nicolae Iorga, înainte pe str. Gala Galaction, prin Cap Aurora și Jupiter, până la intersecția cu Neptun, dreapta pe str. Trandafirilor, până la intersecția cu str. Olimp, retur pe str. Trandafirilor, dreapta pe DN39C (Club Bazin), stânga pe str. Plopilor, dreapta pe DN39B, stânga pe str. Principesa Elena, până la sensul giratoriu Venus, unde vor intra pe str. Lavrion până la plaja Adras.

  Și dacă tot mergeți la festival, țineți cont de sfatul organizatorilor privind banii. 

  Bike Fest
  Mesajul organizatorilor

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit