• Camere Live link="camereLive"
 • Idei pentru zilele ploioase pe litoral: sporturi de apă, SPA, muzee, atracții 

  Surf la Neversea Beach
  0 Shares

  Cu toții am prins zile de vacanță ploioase și nu am regretat. Fie că este pauza de care ai nevoie pentru a reduce turația motoarelor, fie că profiți de o astfel de zi pentru a citi cartea pe care o tot mutai prin casă sau mergi la SPA, o scurtă ploaie de vară nu face rău nimănui.

  44 de hoteluri au facilități SPA

  Potrivit portalului litoralulromanesc.ro, sunt 44 de hoteluri cu SPA pe toată coasta românească. În funcție de vacanța aleasă, fie beneficiezi de această facilitate în costul concediului, fie poți să alegi să plătești extra. De asemenea, sunt mai multe hoteluri cu piscină acoperită.

  Dacă vrei o vacanță activă, litoralul oferă și posibilitatea de a învăța sporturi de apă pe care, până acum, le practicai la ocean.

  În cazul în care vrei să stai la coadă cu orele, mai ales într-o zi cu ploaie, atunci poți merge la Delfinariul Constanța. Vei fi tu și restul de 80% dintre turiștii care sunt pe litoral.

  sursa foto: Delfinariu.ro

  Și dacă ești atras de muzee, ai AICI lista completă cu programul instituțiilor din tot județul Constanța.

  Vacanță plăcută! Iar dacă nu mai crezi în prognoze, ai imagini LIVE în permanență cu litoralul. 

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit