• Camere Live link="camereLive"
 • Sportivii CSM Constanța încep competițiile încă din prima săptămână a noului an! 

  CSM Constanța
  0 Shares

  Sportivii CSM Constanța încep competițiile încă din prima săptămână a noului an! Baschetul ține capul de afiș în weekend, cu meciuri susținute de echipele din Liga Națională, Liga 1 și Campionatul Național U18. Voleibaliștii și cei mai mici handbaliști ai clubului nostru completează primul calendar competițional din 2024. Tuturor, le ținem pumnii! Hai, Constanța!

   

  == Volei seniori ==

  Voleibaliștii CSM Constanța deschid anul cu un meci împotriva campionilor de la CSM Arcada Galați! Echipa noastră a încheiat turul pe poziție de play-off, deși are un meci mai puțin disputat. Băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală vor juca restanța din etapa a 5-a a Diviziei A1 pe teren propriu și mizează pe cât mai mulți spectatori în Sala Sporturilor. Vineri, 5 Ianuarie, de la ora 17.00!

   

  == Handbal juniori ==

  Micii handbaliști ai clubului nostru sunt primii care intră în competiție în noul an! CSM Constanța participă, Miercuri, 3 Ianuarie, la Festivalul Județean de MiniHandbal de la Medgidia, alături de CS Happy Kids Medgidia, CSȘ Medgidia, CSO Murfatlar, care au câte două echipe în competiție, de HC Omer Constanța și Axiopolis Cernavodă. Băieții noștri vor susține patru meciuri, în intervalul orar 9.30 – 12.00, cu CSȘ Medgidia 1, CSO Murfatlar 1, CS Happy Kids Medgidia 1 și CSȘ Medgidia 2.

  Juniorii 4 încep devreme în 2024! Sâmbătă, 6 Ianuarie, micii noștri handbaliști evoluează la Turneul 2 al Campionatului Județean de Handbal J4. Competiția va avea loc la Medgidia și se va desfășura în sistem grupă, meciuri fiecare cu fiecare. CSM Constanța le va întâlni pe CSȘ Medgidia, HC Omer Constanța, ACS Kir Constanța, Axiopolis Cernavodă și ACS Murfatlar. Se joacă două reprize a câte 20 de minute. Hai, Constanța!

   

  == Baschet senioare ==

  Baschetbalistele CSM Constanța încep anul cu un meci în deplasare. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu joacă pe terenul lui CSM Târgoviște, în etapa a 8-a din Liga Națională Getica ‘95. După un parcurs fără greșeală în cele 6 meciuri susținute în prima parte a campionatului, fetele noastre vor să continue seria invincibilă și sub Turnul Chindiei. Vicecampioanele României sunt favorite în meciul din weekend. Sâmbătă, 6 Ianuarie, de la ora 18.00. Hai, Constanța!

   

  == Baschet seniori ==

  Învingători în ultimul meci din 2023, baschetbaliștii noștri vor să înceapă cu o victorie și noul an! CSM Constanța o întâlnește în deplasare pe SCMU Craiova cu gândul la revanșă pentru rezultatul de pe teren propriu. Băieții antrenați de Dan Fleșeriu luptă pentru cel de-al optulea succes stagional în Grupa B a Ligii Naționale Getica ’95. Meciul, contând pentru etapa a 16-a, se joacă în Sala Ion Constantinescu din Bănie. Sâmbătă, 6 Ianuarie, de la ora 18.00. Hai, Constanța!

   

  == Baschet juniori ==

  Juniorii U18 CSM Constanța continuă într-un ritm alert noul sezon al Campionatului Național. Băieții antrenați de Bogdan Ivanovici țintesc cea de-a treia victorie în Grupa Națională pe terenul celor de la CSU Andu Sibiu, care au tot două victorii în cele cinci etape desfășurate până acum. Duelul din etapa a 6-a este programat Duminică, 7 Ianuarie.

   

  == Baschet Liga 1 ==

  Victorioasă în ultimul meci disputat anul trecut, CSM 2 Constanța joacă primul meci din 2024 cu gândul la un nou succes. Baschetbaliștii antrenați de Bogdan Ivanovici evoluează în deplasare, în etapa a 11-a din Liga 1, pe terenul celor de la CSO 2 Voluntari. Meciul este programat duminică, 7 Ianuarie, de la ora 12.00, în Sala Gabriela Szabo din Voluntari. Hai, Constanța!

   

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.