• Camere Live link="camereLive"
 • CFR Călători, Anul Domnului 2024: “WC nefuncțional și o mizerie de nedescris”

  CFR Călători
  0 Shares

  www.funkytravel.ro încurajează transportul alternativ, iar jurnaliștii implicați în această platformă folosesc călătoriile cu trenul cât pot de mult. Din păcate, condițiile de călătorie din unele garnituri nu respectă nici măcar cel mai mic standard, iar dovezile foto/video de mai jos confirmă acest lucru.

  “Respectul CFR Călători față de cei care merg cu trenul”

  Imaginile au fost suprinse în această dimineață ( duminică, 21.01.2024), în trenul IR582, pe ruta Constanța-București. Un adult cu trei copii de 4 ani a plătit puțin peste 162 de lei pentru locuri la clasa a II-a.

   În momentul în care unul dintre cei doi copii a vrut să folosească toaleta, tatăl s-a îngrozit.

  Imaginile au ajuns și la CFR Călători. Dacă vor avea o reacție, o voi publica.

  “CFR a scumpit biletele începând cu 11 decembrie, dată la care a intrat în vigoare noul mers al trenurilor pentru perioada 2023 – 2024. Majorarea nu a fost anunțată în momentul în care CFR Călători a publicat Mersul Trenurilor, intrat în vigoare pe 11 decembrie”.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit