• Camere Live link="camereLive"
 • De ce să vii la mare în extrasezon? Relaxează-te în cel mai dotat centru Spa

  IAKI Spa
  0 Shares
  1. Funkytravel.ro începe o campanie de promovare a hotelurilor de pe litoral deschise tot timpul anului pentru a-i convinge pe turiștii români și străini că Marea Neagră este frumoasă în orice anotimp. Deschidem cu hotelul IAKI din stațiunea Mamaia. Cum vestitul hotel, aparținând lui Gheorghe Hagi, nu mai are nevoie de prezentare,  am ales să detaliem serviciile celui mai dotat centru de relaxare de pe litoral, IAKI Spa.

  Piscină cu apă încălzită la 30 de grade Celsius

  Lipit de hotelul IAKI, centrul SPA este în sine o destinație turistică. Piscina interioară are 23m lungime, 12m lățime, iar adâncimea pornește de la 1.40m până la 2.20m. Copiii sunt bineveniți și primesc plute, tuburi, veste plutitoare și aripioare atât timp cât sunt supravegheați de adulți.

  În cazul în care veniți ocazional la malul mării și vreți o escapadă la piscină, iată tarifele.

  Pentru doritori se organizează și ședinte de înot fie că vorbim de copii sau de adulți. Tariful pentru o ședință este 130 lei/copil, 145 lei/adult (ore private) și 105 lei/ copil la lectii de înot în grup. Iată și variante de abonamente dacă stați mai mult la mare sau locuiți pe litoral.

   

   

  Abonament cu 5 sedințe de înot: 600 lei/ copii; 670 lei/ adulți

  Abonament cu 12 sedințe: 1300 lei/copii; 1460 lei/ adulți

  Abonament sedinte inot grup (doar pentru copii):

  Abonament cu 5 sedinte: 510 lei

  Abonament cu 12 sedinte: 1200 lei

  Relaxare completă sau îmbinarea utilului cu plăcutul

  Cum multe companii încă permit munca remote, iar în această perioadă chiriile și tarifele de cazare de pe litoral sunt la jumătate față de sezonul estival, iată și varianta abonamentelor. Acestea includ multiple facilități: piscină, saună uscată, saună umedă, jacuzzi, fântână de gheață, zona de fitness ( Abonamente ALL)

  Iată și tarifele pentru aceste abonamente.

   

  Abonament All 1 luna: 1200 lei

  Abonament All 3 luni: 2700 lei + 10% discount la terapii corporale și faciale + 3 invitații

  Abonament All 6 luni: 4500 lei + 15 % discount la terapii corporale și faciale + 6 invitații

  Abonament All 12 luni: 6000 lei + 25% discount la terapii corporale și faciale + 10 invitații + acces la parcare subterană + acces la piscina exterioară pe timpul verii

   

  Și dacă aveți o ședință importanță după sesiunea de sauna sau de înot, nu vă faceți griji. Zona de recepție este prevazută cu mese și canapele, dar și un mic bar, detalii care vă pot face ședințele mult mai ușoare.

  Iar lista de oferte continuă AICI.

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.