• Camere Live link="camereLive"
 • CSM Constanța- calendarul competițiilor

  CSM Constanța
  0 Shares

  O nouă săptămână plină, cu meciuri importante pentru echipele noastre de volei, baschet, handbal și rugby, în ligile naționale, dar și în competițiile de tineret, juniori și cadeți. Atleții ne reprezintă la Campionatele Europene de Cros, iar șahiștii participă la Campionatele Naționale. Le ținem pumnii și le dorim succes, tuturor! Hai, Constanța! Hai, România!

  == Handbal seniori ==

   

  După un nou duel în EHF European League, cu Dinamo București în Grupa a IV-a din Main Round, CSM Constanța rămâne în capitală pentru a continua parcursul din Liga Zimbrilor. Vineri, 23 Februarie, de la ora 17.30, CSM Constanța joacă pe terenul celor de la CSM București, în Sala Apollo. Un meci în care Constanța va căuta să ridice nivelul jocului, în vederea returului din EHF European League, de marți, 27 Februarie, cu Dinamo București, de pe teren propriu. CSM București – CSM Constanța va fi transmis în direct de Pro Arena HD și va putea fi urmărit în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV. Hai, Constanța!

   

  == Handbal tineret ==

   

  CSM Constanța Tineret joacă în deschiderea meciului de seniori, la Sala Apollo din București, în compania echipei CSM București Tineret. Partida contează pentru etapa a X-a a Campionatului Național de Tineret – Seria B. Băieții antrenați de Enis Murtaza merg pe terenul ultimei clasate cu gândul la cea de-a șasea victorie. Vineri, 23 Februarie, de la ora 14.00. Hai, Constanța!

   

  == Handbal juniori ==

   

  Juniorii 3 CSM Constanța susțin ultimul meci din retur, în etapa a XIV-a din Campionatul Național de Handbal Masculin J3 – Seria C. Echipa antrenată de Denis Ali joacă pe teren propriu, cu LPS Brăila, și vrea să încheie cu o victorie, cea de-a șasea din acest sezon. Duminică, 25 Februarie, de la ora 15.00, în Sala Sporturilor. Meciul va putea fi urmărit în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe youtube-ul CSM Constanța. Hai, Constanța!

   

  == Baschet senioare ==

   

  Liderul neînvins al Ligii Naționale de Baschet Feminin Getica ‘95, CSM Constanța cheamă din nou suporterii la Sala Sporturilor! După victoria din derby-ul cu campioana Sepsi Sfîntu Gheorghe, echipa antrenată de Alexandru Olteanu primește vizita celor de la Rapid București și are un obiectiv clar: cel de-al 13-lea succes stagional! Fetele noastre mizează pe tribune pline! Sâmbătă, 24 Februarie, la ora 18.00, în Sala Sporturilor. Meciul va fi LIVE pe FRB TV, în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV. Hai, Constanța!

   

  == Baschet Liga 1 ==

   

  CSM 2 Constanța joacă un nou meci în Liga I de Baschet Masculin. După duelul din deplasare cu Știința București, 65-79, baschetbaliștii antrenați de Bogdan Ivanovici și Valentin Boian rămân în capitală pentru a-i înfrunta pe cei de la ACS Sport Total București. Echipa noastră luptă, pe terenul ultimei clasate din Grupa B, pentru cea de-a opta victorie din acest sezon. Duminică, 25 Februarie, de la ora 18.00, în Sala FR Baschet. Hai, Constanța!

   

  == Baschet juniori ==

   

  CSM Constanța U13 participă la cel de-al doilea turneu al Grupei B, din faza a II-a a Campionatului Național de Baschet Feminin, în Sala Colegiului Național “Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu. Fetele noastre sunt în căutarea primei victorii din grupă. Debutul este Vineri, 23 Februarie, de la ora 19.00, contra liderului Grupei B, ABC Leii București. Urmează, Sâmbătă, 24 Februarie, meciurile cu ACS Genial Baschet 22 București (ora 12.00) și CSM Târgu Jiu (ora 17.00).

   

  CSM Constanța U13 evoluează în cel de-al doilea turneu al Grupei C, din faza a II-a a Campionatului Național de Baschet Masculin, în Sala Colegiului Național “Iulia Hașdeu“ din București. Băieții noștri debutează cu Rapid București, Vineri, 23 Februarie, de la ora 14.00. Urmează, Sâmbătă, 24 Februarie, meciurile cu ACS Deceneu Tulcea (ora 12.00) și liderul neînvins al grupei, ACS Dan Dacian Portocaliu București (ora 18.00). Hai, Constanța!

   

  == Șah ==

   

  Șahiștii noștri participă la Campionatele Naționale de Șah – Open, Senioare și Amatori, în perioada 23 Februarie – 2 Martie, la Eforie Nord. Competiția reunește 154 de jucători, dintre care 8 mari maeștri, 7 maeștri internaționali și 21 de maeștri FIDE, printre care și Henry Tudor. Vicecampion european de juniori, sportivul nostru, în vârstă de 13 ani, va lua startul în competiția Open. CSM Constanța este reprezentat de alți 16 tineri șahiști în competiția de amatori, rezervată jucătorilor cu ELO mai mic de 2200 și care nu sunt maeștri. Hai, Constanța!

   

  == Rugby U20 ==

   

  Aflată la primul meci oficial din acest an, echipa de rugby Under 20, CSM Constanța (campioana en-titre) se gândește doar la victorie în confruntarea cu Politehnica Iași. Echipa antrenată de Marius Codea și Claudiu Trandafir a susținut două partide în acest campionat, o victorie pe teren propriu (33-24 cu CNAV-Dinamo București) și o înfrângere la București (6-15 cu CT Dinicu Golescu-Rapid), iar Poli Iași a pierdut ambele jocuri, fiind ultima clasată. Meciul contează pentru etapa a 4-a din Campionatul Național U20 și este programat Duminică, 25 Februarie, de la ora 11.00 pe terenul „Marina” din Mangalia. Hai Constanța! 

   

  == Atletism ==

   

  O competiție de top, Cupa Europeană pe echipe la cros se va desfășura Duminică, 25 Februarie în orașul Albufeira din Portugalia. Echipa de seniori CSM Constanța va lua startul în proba de ștafetă mixtă 4 x1.500 metri, în componența Alexandru Toader, Andrei Sterea, Petronela Simiuc, Andreea Piscu. Antrenorii atleților noștri sunt Alin Larion și Valentin Anghel. Hai România! Hai Constanța!

   

  == Volei seniori ==

   

  Voleibaliștii antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală evoluează pe teren propriu și au nevoie de sprijnul suporterilor în meciul cu Unirea Dej. Au fost victoriile de senzație cu Dinamo și Steaua, urmate de eșecul din deplasare cu SCMU Craiova, iar acum constănțenii se gândesc doar la o victorie. Partida se va juca Sâmbătă, 24 Februarie de la ora 14 în Sala Sporturilor din Constanța, intrarea fiind gratuită. Hai Constanța!

   

  == Volei cadete ==

   

  Având victorii pe linie, după succesul reușit etapa trecută în deplasare, 3-0 cu Dacia Mioveni, tinerele noastre voleibaliste antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu vor susține două meciuri în această săptămână cu Champions Sibiu. Cu acordul ambelor cluburi s-a decis, ca amândouă jocurile din campionat să se dispute în Sala Tomis, Joi, 22 Februarie de la ora 18, meci în care CSM Constanța s-a impus în trei seturi (3-0) și Vineri, 23 Februarie de la ora 10. Hai Constanța!

   

  == Volei cadeți ==

   

  Echipa de cadeți va avea o partidă dificilă pe terenul primei clasate, CSS Arcada Galați, dar formația antrenată de Viorel Prejbeanu își dorește să facă un meci bun. Întâlnirea este programată Sâmbătă, 24 Februarie, de la ora 12 la Galați. Hai Constanța!

   

  == Minivolei feminin ==

   

  Micuțele voleibaliste ale clubului nostru vor avea Vineri, 23 Februarie și Sâmbătă, 24 Februarie meciuri contând pentru turneul cu numărul 4 din întrecerea națională. Fetele antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu se vor confrunta în Sala Tomis cu Axiopolis Cernavodă, CS Medgidia și Flamingo Constanța. Hai Constanța!

   

  == Minivolei masculin ==

   

  Turneul al 4-lea din competiția internă este organizat la Tulcea și va aduce pentru tinerii noștri voleibaliști antrenați de Răzvan Parpală, meciuri cu Dream Team Tulcea, CSS Arcada Galați și CSM Ploiești.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.