• Camere Live link="camereLive"
 • Mișcare importantă pe litoral: Paradis Hotels & Resorts intră în liga hotelierilor cu peste 2700 de locuri de cazare

  Hotel Modern Mamaia
  0 Shares

  Paradis Hotels & Resorts începe sezonul estival 2024 cu opt hoteluri în administrare, Modern All Inclusive din stațiunea Mamaia fiind adăugat pe lista unităților de cazare.  Complex Modern Mamaia All Inclusive 4*este situat pe promenada din centrul stațiunii, primul rând la mare, și este unul dintre primele hoteluri de tip All Inclusive de pe litoral. O serie de investiții au fost realizate în 2019 în special în ceea ce privește camerele, majoritatea cu vedere la mare. Hotelul oferă mai multe facilități în pachetul all inclusive, printre care umbrele și șezlonguri gratuite pe plaja proprie. Vacanța 2024 la hotelul Modern începe în luna mai și costă de la 439 de lei/camera dublă/zi în pachetul all inclusive. Compania gestionează acum  2.700 de locuri de cazare de patru, trei și două stele în Venus, Jupiter, Saturn și Mamaia. Compania estimează o creștere a cifrei de afaceri la aproape 10 milioane de euro în 2024.

  Răsărit de soare

  Vezi imagini LIVE

  Webcam din Mamaia și Constanța

  Cu alte cuvinte,  Paradis Hotels & Resorts intră în clubul restrâns al  hotelierilor care administrează peste 2700 de locuri de cazare. Până la anunțul făcut de compania din Constanța, cei trei mari deținători de locuri de cazare  erau Mera ( condus de familia Movileanu), Phoenicia ( controlat de Mohammad Murad) și Nicolae Bucovală ( proprietar de hoteluri în Mamaia, Eforie, Olimp).

  Unul dintre hotelurile administrate de Paradis Hotels & Resorts va intra într-un lanț internațional

  Un alt hotel al grupului, achiziționat în 2022, se află în prezent într-un proces de investiții pentru a se asigura reconversia într-un hotel de lanț hotelier global. Compania nu a dezvăluit numele lanțului  internațional, dar a menționat că s-au făcut investiții de peste 6 milioane de euro pentru a respecta standardele impuse.

  “Pentru noi, 2023 a fost un an de echilibru și consolidare, în care ne-am concentrat pe o bună organizare și integrare a tuturor hotelurilor într-un concept unic de promovare și vânzare. Anul 2023 a însemnat o acumulare mare de experiență și informație astfel încât strategia pentru 2024 și pentru anii următori este mult mai elaborată în tot ceea ce înseamnă organizare internă, promovare, vânzare, servicii acordate turiștilor, dezvoltare pe termen mediu și lung”, declară Aurelian Marin, proprietarului Paradis Hotels&Resorts și al agenției de turism “Paradis Vacanțe de Vis”, cu o experiență de 25 de ani în organizarea și vânzarea de vacanțe pe litoralul românesc.

  Aurelian Marin, proprietarului Paradis Hotels&Resorts și al agenției de turism “Paradis Vacanțe de Vis”
  Aurelian Marin, proprietarul Paradis Hotels&Resorts și al agenției de turism “Paradis Vacanțe de Vis”

  “Ne așteptăm la un sezon 2024 mai bun față de 2023, atât din punctul de vedere al numărului de turiști cât și al încasărilor “

  Din grupul Paradis Hotels&Resorts fac parte hotelurile Dana Resort 4* și Dana Holiday Club 4* din Venus, Complex Tismana All Inclusive 3* din Jupiter, Hotel Siret 3* și Hotel Mureș 2* din Saturn, Hotel Topaz 4* din Cap Aurora, Hotel Romantic 3* din Mamaia, Complex Modern Mamaia All Inclusive 4*, Paradis Apartments, în total 2.700 de locuri de cazare pentru sezonul estival din acest an, un număr de peste 300 angajați în sezon și prețuri de vacanță începând de la 99 de lei/camera/noapte pentru un hotel 2* și de la 399 de lei/camera/noapte pentru un hotel 3* all inclusive.  În perioada Early Booking, tarifele  pot fi reduse cu până la 45%, în funcție de hotel și perioadă.

   

  “Urmărind dinamica actuală a vânzărilor din perioada de Early Booking, ne așteptăm la un sezon 2024 mai bun față de 2023, atât din punctul de vedere al numărului de turiști cât și al încasărilor. Confortul, relaxarea, divertismentul în unitățile noastre de cazare sunt o prioritate pentru noi. Urmărim satisfacția turistului și suntem atenți la detaliile care îi fac vacanța frumoasă pe litoralul românesc. În organizarea pentru sezonul 2024, grupul și hotelurile au departamente și echipe de angajați consolidate și integrate, ceea ce însemnă că în primul rând turiștii vor beneficia de servicii mai bune, urmare directă a faptului că avem deja oameni cu experiență, fiecare pe poziția lui”, declară Aurelian Marin.

   

  Grupul a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro și estimează o creștere la 10 milioane de euro pentru anul 2024.

  plaja

  Oferte, reduceri, ponturi

  Tot ce trebuie să știi despre litoral

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit