• Camere Live link="camereLive"
 • Din 15 aprilie, parcarea în Mamaia Nord costă mai mult decât o şampanie la Loft

  Parcarea în Mamaia Nord costă mai mult decât o şampanie la Loft FUNKY Travel Blog Romania Vacanta Litoralul Romanesc Mamaia.
  0 Shares

  Mamaia Nord devine un lux şi pentru cei care aleg să vină în zona cluburilor cu autoturismele

  Primăria Constanţa a anunţat astăzi noua aplicaţie prin intermediul căreia se va putea plăti parcarea, dar şi tarifele în funcţie de zonele alese. Data implementării este 15 aprilie, dar aplicaţia deja poate fi descărcată din Google Play si AppStore.


  Constanța Parking va înlocui astfel sistemul existent, TPARK, însă până pe data de 1 mai 2019, cele două aplicații vor funcționa în paralel. Odată descarcată, vă va arata pe telefonul mobil o hartă cu zonele în care sunt disponibile parcările prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord.

  10 lei este ora de parcare în zona cluburilor din Mamaia Nord

  Autorităţile au dezvăluit şi tarifele care vor fi percepute în cele trei zone. Bineînţeles, acolo unde şampaniile cu artificii sunt deja obişnuinţă, adică în Mamaia Nord, ora de parcare va costa 5 lei de luni până joi şi 10 lei pe oră de vineri până duminică.

  Dacă facem un simplu calcul, cei care vor parca de vineri până duminică(inclusiv) vor plăti cu 220 de lei mai mult parcarea faţă de cea mai ieftină sticlă de şampanie de la Loft. Obrazul subţire cu parcare scumpă se ţine!

  Meniu Loft

    Aici ai turul virtual al zonei cu cea mai scumpă parcare din Constanţa.

  Prin intermediul aplicației, se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar cu 5 minute înainte de expirarea timpului, utilizatorii sunt avertizați printr-un mesaj.

  Taxarea prin SMS se va face la numarul 7475 .În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.

  Urmăreşte funkytravel.ro şi pe instagram

  Din 15 aprilie, parcarea în Mamaia Nord costă mai mult decât o şampanie la Loft

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit

  Lasă un răspuns