• Camere Live link="camereLive"
 • Manara, Memories of a lifetime

  0 Shares

  Manara Brasserie este situată în inima centrului vechi al orașului Constanța, chiar în Piata Ovidiu. Așa cum indică și adresa Bd. Tomis nr.1, noi dăm startul spre o atmosferă casual, asezonată cu savuroase rețete mediteraneene. Suntem locul în care mereu se întampla ceva nou!

  Manara Brasserie este un proiect inovator ce reunește un design modern, bucătăria mediteraneeană, dar presărată și cu accente orientale. Dacă îți petreci seara la Manara, vei simți atmosfera specială creată de noi, alături de un pahar de vin acompaniat de melodii care te vor face să ieși din monotonia zilei.

  Manara
  Manara

  Manara Brasserie are o capacitate de 80 de locuri în interior și 70 de locuri pe terasă. Tocmai de aceea credem că este locul ideal pentru organizarea unei petreceri cu stil.

  Manara
  Manara

  Nota autorului: Pentru a se susține, jurnalismul independent are nevoie de finanțare. În cadrul platformei de turism funkytravel.ro, vom prezenta partenerii care sprijină acest proiect..

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit